Forside Nyheder

Ny dansk aktion mod brugere af pirat-tv

-
Foto: Shutterstock.com / recordere.dk

Politiet ransagede i dag 9 adresser i en aktion mod brugere af pirat-tv.

I en aktion rettet mod brugere af pirat-tv er ni adresser onsdag morgen blevet ransaget.

Det er Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), der med assistance fra Fyns Politi har gennemført aktionen.

Annonce:

I forbindelse med ransagningerne blev der beslaglagt udstyr, der gør det muligt at se tv uden den betaling til den retmæssige udbyder.

Det oplyser Michael Lichtenstein, der er vicepolitiinspektør hos SØIK, i en udmelding.

“Pirat-tv er det samme som at stjæle. Det betyder tabte penge for dem, der producerer og distribuerer programmer og betyder i sidste ende færre penge til fx skuespillere, instruktører og andre i branchen. Brugerne af pirat-tv kan se frem til en bøde og et erstatningskrav”, fortæller Michael Lichtenstein.

Sagen blev anmeldt af Nordic Content Protection på vegne af Canal Digital, og de ni adresser der blev ransaget er beliggende i Odense og omegn.

Hos en 49-årig mand fra Højby fandt politiet udover udstyret til pirat-tv ligeledes et mindre skunk-laboratorium med 189 hamp-planter. Den del af sagen tager Fyns Politi sig af, mens SØIK kører sagerne med omkring pirat-tv.

 

Annonce:
Forrige artikelNordisk Film skal levere børneindhold til TV 2 Play
Næste artikelNu kommer Vivo-telefonerne til EU
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.