Forside Nyheder

Stofas modtræk til YouSees prisstigninger: 0 kr.

-

Hvor YouSee tv-kunder kan se frem til en prisstigning på mellem 10-40 kr/måned næste år, så går Stofa den stik modsatte vej.

Hvem blinker først? Det blev landets største tv-distributør YouSee, der i sidste uge kunne annoncere priserne for deres tv-kunder efter nytår.

Annonce:

Det blev til prisstigninger fra 10 kr/måned op til 40 kr/måned. Læs mere om de nye YouSee-priser her.

Nu er landets 2. største tv-distributør så på banen med deres nye priser. Stofa kan annoncere at deres tv-produkter stiger med: 0 kr.

Det er ikke kun 0 kr. ved indgangen til det nye år. Der kommer slet ingen prisstigninger på dette område hos Stofa i hele 2021. Det skriver B.T.

“Vi har en rigtig god nyhed til alle vores kunder – og alle andre danskere, som er i markedet for en tv-løsning”, fortæller Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør i Norlys Digital, der driver Stofa, til B.T. og fortsætter:

“Vi har besluttet os for at holde priserne for tv-pakker i ro. Og det er ikke kun fra 1. januar. Det er i hele 2021”.

Han afviser dog at deres valg har noget med YouSees prissætning at gøre. Det handler mere om fortsat at have et attraktivt produkt.

“Helt overordnet vil vi selvfølgelig gerne være danskernes førstevalg. Vi mener, at priserne ligger, hvor de skal, hvis vi skal være attraktive”, fortæller Sune Nabe Frederiksen til B.T. og fortsætter:

“Så selv om det er rigtigt, at vi også er blevet mødt med stigende priser fra rettighedshavere, så absorberer vi og vores antenneforeninger de stigninger i denne omgang. Det er noget, vi har mulighed for, fordi vi har et rigtig godt samarbejde med vores antenneforeninger”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.