Forside Nyheder

VIDEO: Sådan bliver brugeroplevelsen på PlayStation 5

-

I sidste uge kunne vi vise en video af, hvordan Sony Playstation 5 så ud inden i. I denne uge har sony frigivet en video, der viser hvordan brugeroplevelsen er i spil og andre funktioner på den nye Playstation 5.

Sony har frigivet en ny video, der viser in-game oplevelsen, og deres nye brugerflade på Playstation 5. I videoen vises det bl.a. hvordan man kan sætte sin egen brugerflade op, ligesom man kan spille sammen med venner og andre online gamere.

Annonce:

Sony viser deres Control Centre, der er deres menu og hjemmeside når du starter Playstation 5. Designet har virkeligt fået et løft sammenlignet med PlayStation 4. En af de nye features er aktiviteter, som fortæller dig hvor langt tid Sony forventer du skal bruge på at gennemføre en sektion af et spil.

En anden nyhed er muligheden for hjælp direkte i spillet. Dette er også en feature som spiludviklerne kan tilbyde. Det kræver dog at du som bruger har et aktivt Playstation Plus abonnement.

Du får nu også Picture-in-Picture mode, der gør du kan følge med i andres spil, mens du selv spiller et andet spil. Ligesom chat kan aktiveres som et pop-up vindue direkte i det spil du spiller.

Sony viser også den opdaterede Playstation Store, der nu er 100% integreret i operativsystemet, og ikke en selvstændig app mere.

Playstation 5 har været i forsalg siden september, og allerede nu har Sony solgt mange tusinde konsoller, der bliver leveret i november.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.