Forside * Nyheder

Power åbner stor butik i Kolding

-
Arkivfoto: Power-butik i Aalborg

Power åbner i Kolding mandag d. 16/11, og grundet corona skal man booke en tid på åbningsdagen.

Power rykker ind i Kolding, og med 2.500 kvm under tag bliver den nye butik den 2. største i Power-kæden.

Men denne gang bliver det en butiksåbning under andre forhold grundet corona. Køen hvor flere tusinde venter på at komme ind til åbningstilbud forsvinder, og interesserede skal i stedet reservere en tid til at handle. Det skriver Ugeavisen Kolding.

Annonce:

“Danskerne skal ikke snydes for de gode priser, når Power åbner i Kolding. Vi vil ikke dæmpe det. Vi har behov for at få en rigtig god start i Kolding. Så det er mere eksekveringen af vores åbning, der bliver noget anderledes, end vi plejer”, fortæller Power-direktør Jesper Boysen til avisen.

Power sætter et bookingsystem op på hjemmesiden, hvor kan kan reservere en tid til at besøge butikken på åbningsdagen.

I butikken vil kunderne blive mødt med mundbind og sprit, frem for kaffe og basser som der var tradition for i køerne.

“Vi har typisk 2000 til 4000 kunder i kø på en åbningsdag og op til 15.000 kunder i butikken på én dag. Nu skal vi have det konverteret til coronaforhold”, fortæller Jesper Boysen.

Power er første butik der åbner i et nybygget center på Vejlevej i Kolding, lige ved siden af Bauhaus og med Bilka overfor. Fordi de er først, så har de kunnet låne nabobygningen til 26 midlertidige kasselinjer, så der heller ikke skulle blive lange køer ved betalingen.

Butikken åbner mandag d. 16. november kl. 07:00, og man skal have en gyldig reservation for at blive lukket ind.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.