Forside Indhold og distribution Film

Apple TV-app kommer til Chromecast med Google TV

-

Nu bliver det også muligt at streame Apple TV+ sammen med iTunes-film på Chromecast

Apple TV er flere ting. Det er en medieafspiller og så er det en app. Apple har en streamingtjeneste de kalder Apple TV+, og den tilgås gennem Apple TV-app. Derudover kan der gennem samme app tilgås leje og køb af film og tv-serier gennem Apples iTunes, og i hjemlandet USA indeholder Apples TV-app også forskellige tv-kanaler.

Annonce:

Apple TV-app er ikke kun for Apple-brugere og Apple-enheder. Den app er bredt tilgængelig, også på Android og smart-tv, og snart også på Google TV.

Streamingtjenesten Apple TV+ kræver et abonnement og koster kr. 39/måned. Her ligger Apples eget original-indhold. Det er titler som ‘Greyhound’ (storfilm med Tom Hanks), ‘The Morning Show’ (tv-serie med Jennifer Aniston og Reese Witherspoon) og ‘For All Mankind’ som er en tv-serie hvor der udspilles et anderledes rumkapløb mellem USA og Sovjetunionen.

Apple TV-app nu er på trapperne til den ny Chromecast med Google TV, fortæller Google i en udmelding. App’en dukker op her i begyndelsen af det nye år.

Den ny Chromecast er set til kr. 749,- (tjek dagspris og forhandlere)

Se også: Sådan virker ny Chromecast med Google TV i Danmark

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.