Forside Nyheder

Discovery+ tager over fra Dplay

-

Discovery er i gang med at erstatte deres hidtidige Dplay med en ny streamingtjeneste der får navnet discovery+

Discovery har i dag sat strøm på en ny streamingtjeneste der har fået navnet discovery+

Annonce:

Den nye tjeneste, der i Norden erstatter Dplay, er i dag åbnet i Storbritanien, Irland og Indien. Samlet set er de ved at åbne i 25 lande, og den 4. januar åbnes i USA.

I Norden står den nye tjeneste til at åbne i januar 2021.

“For Dplay-kunder i Norden betyder det, at de til januar vil blive mødt af et helt nyt brand. De får adgang til det samme indhold, som de har i dag, og endnu mere originalt indhold i fremtiden – og derudover vil vi gradvist integrere vores sportsindhold i vores nye streamingbrand”, fortæller General Manager for Discovery Nordics, Nicklas Norrby, i en udmelding.

Discovery+ vil også få indhold fra Eurosport, som Grand Slam (tennis), Grand Tours (cykling), motorsport, fodbold og vintersport, ligesom sommer OL i 2021 fra Tokyo kan ses her.

Ifølge magasinet Deadline der vil streamingtjenesten i det første år også få mere end 1.000 timers originalt indhold.

Discovery oplyser til fagbladet Mediawatch at discovery+ vil følge prisstrukturen fra Dplay, hvor et streaming-abonnement med TV, film og serier koster kr. 99/måned, mens det store abonnement med sport også koster kr. 179/måned.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung kan droppe Galaxy Note næste år
Næste artikelMINITEST: Sennheiser CX 400BT True Wireless – samme lyd, halv pris!
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.