Forside X-files Coronavirus

Elgiganten melder om rekordsalg i corona-tiden

-

Elgiganten melder om flere rekorder i et år præget af corona-pandemien.

Det at mange har været sendt hjem i perioder under corona-pandemien har sendt flere kunder ind Elgiganten.

Annonce:

Nu melder elektronikkæden nu om et rekordstort halvårsresultat for første halvdel af deres regnskabsår. Det er perioden 1. maj til 31. oktober 2020.

Elgiganten omsatte i den periode for 3,4 milliarder kroner. Det er en stigning på 16% sammenlignet med samme periode sidste år.

“Det har været et meget anderledes år end vi forventede tilbage i starten af 2020. Ikke kun for os, men bestemt også for vores kunder og samfundet generelt. I takt med Covid-19 udviklingen, oplevede vi, hvordan behovet for teknologi steg. Både for at kunne holde kontakten ved lige med familie, venner og arbejde – men også som noget, der kunne adsprede og underholde os i en vanskelig tid”, fortæller Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, i en udmelding og fortsætter:

“Situationen har givet os medvind og betydet at branchen som sådan er vækstet – og samtidig har vi taget markedsandele. Men sandt at sige var vi naturligvis hellere Covid-19 foruden. Det er der ingen tvivl om”

Danskernes købetrang efter elektronik og hvidevarer er foreløbig ikke aftaget. Elgiganten fortæller at efter halvårsregnskabet, som sluttede 31. oktober, der er forbruget steget yderligere. Omsætningen for perioden 1. november til 12. december ligger hele 28% højere, i forhold til samme periode sidste år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.