Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Nyt Sony-patent: En PS5 Pro med dobbelt grafikkort?

-

Et nyt Sony patent er dukket op som beskriver en high-end konsol med dobbelte grafikkort. Er det til en PS5 Pro?

Sony kan være på vej med en heftigere PlayStation konsol. Magasinet T3 har spottet et patent der kan være teknologi til en PS5 Pro.

Annonce:

Det officielle Sony-patent omtaler “flere SoC (System On Chip, red.) kan bruges til at levere en “high-end” version af konsollen med flere muskler og lagerkapacitet”, ligesom der er plads til mere RAM og funktioner der optimerer ydelsen ved online spil.

De nuværende PlayStation 5-konsoller er på papiret svagere end Xbox Series X. Hvor PS5 leverer en regnekapacitet på 10,28 teraflops så klarer den nye Xbox 12 teraflops. En PS5 Pro med dobbelte grafikprocessorer vil kunne sende Sony – og dermed PlayStation-gamerne – i front i konsoldysten.

Men selvom det Sony-patent med dobbelt grafikkort nu er kendt, så er det ingen garanti for at der kommer en PS5 Pro, og hvis der gør kan lanceringen ligge et godt stykke ude i fremtiden. Lige nu og her har Sony travlt nok med at producere PS5-konsoller til et marked der virker umætteligt.

Patentansøgningen kan læses her.

 

Annonce:
Forrige artikelSådan ser Samsungs kommende Buds Pro-øretelefoner ud
Næste artikelHBO Max vil streame film samtidig med biograferne. Dansk lancering i 2021.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.