Forside Produkter Lys

Philips Hue kontakt/dæmper kommer i en ny udgave

-

Den kombinerede tænd/sluk-kontakt, lysdæmper og fjernbetjening til Philips Hue er på vej i en ny udgave.

Philips Hue dimmer switch fungerer både som smartlysets fjernbetjening der kan ligge på bordet og som en vægophængt kontakt og lysdæmper. På væggen hænger den fast med magneter, så den kan tages af og benyttes løst.

Annonce:

Nu er næste generation på vej. En nyhed der er lækket via Hueblog, og det er også her billederne er fra.

Den nye udgave vil få et mere moderne look, med mere afrundede hjørner og en finish i mat hvid plastic, fremfor som nu en blank hvid.

Antallet af knapper reduceres fra 4 til 3. Tidligere var der to knapper i midten til lysdæmper henholdsvis op og ned. Nu er det et kombineret vippetryk.

At dømme efter layout ser det ud til at den øverste knap er både tænd og sluk. På den tidligere model er det tænd foroven og sluk forneden. Men her kunne det godt ligne en toggle-knap, der tænder hvis lyset er slukket og slukker hvis lyset er tændt.

Om nederste del, hvor der nu står Hue, også er en knap, vides ikke. Hvis det er en knap er det måske en programmerbar genvejsknap. Men det er kun et gæt, her må vi afvente Philips annoncering af nyheden.

Den øverste knap har en markering så den via berøring kan genkendes i mørke.

Pladen til vægmontering er vokset. Hvor den tidligere model er 70 x 115 mm så er den nye vokset til 80 x 125 mm. Dermed skulle den bedre kunne dække de forskellige typer af elkontakter der findes indenfor EU.

 

 

Pris og tilgængelighed

Hverken pris eller tilgængelighed, for ny Philips Hue dimmer switch, kendes på nuværende tidspunkt.

 

Annonce:
Forrige artikelOnePlus viser nye koncepter med 8T-telefonen
Næste artikelTEST: Apple AirPods Max – Er de virkeligt 4.800 værd?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.