Forside Produkter Mobil

Sådan ser Samsungs kommende Buds Pro-øretelefoner ud

-
Sådan ser de nye Galaxy Buds Pro fra Samsung ud (Foto: Evan Blass/Voice)

De nye øretelefoner er endnu mere strømlinede i designet end sine forgængere.

Forleden skrev vi om Samsungs næste øretelefoner, der ifølge en FCC-registrering kommer til at hedde Galaxy Buds Pro. På det tidspunkt hed det sig, at den eneste designændring, der ville komme med de nye øretelefoner var en ny æske.

Det sidste viser sig nu ikke at være helt rigtigt. I hvert fald, hvis man skal stole på billeder, som mesterlækkeren Evan Blass har lagt op på det nye sociale medie, Voice. Her er der tydeligvis sket en ændring i designet, som fans af Galaxy Buds formentlig vil synes er til det bedre.

Annonce:

Det allerede ganske diskrete og strømlinede Buds-design ændrer sig ikke drastisk rent formmæssigt. Ligesom ved overgangen fra Buds til Buds+ ser det ud som om, den nye version bliver en smule mindre. Men Buds er stadig diskrete in-ear-øretelefoner, modsat de helt anderledes formede Buds Live, som Samsung afslørede i efteråret.

Der hvor der sker mest, ser ud til at være på overfladen. Her er der til gengæld hentet inspiration fra Buds Live, hvis altså billederne står til troende. Evan Blass gør således opmærksom på i sit blogindlæg, at billederne er marketing-renderinger af den violette farvevariant.

Lækker overflade

Det er i sig selv nyt, da denne farve ikke har været tilgængelig hidtil i Buds eller Buds+-serien. Men det ser ud som om, de nye Buds Pro har overtaget det glinsende overflade-design fra Buds Live. Og det giver et helt andet design-indtryk.

Den nye Buds Pro-æske minder allermest om den fra Buds Live og har et 500 mAh-batteri ombord (Foto: Evan Blass/Voice)

På Galaxy Buds og Buds+ kan man tydeligt se, hvor touch-kontrollerne sidder. Samsungs designere har formået at skjule det berøringsfølsomme område gennem en nydelig integration med resten af design-udtrykket, men man er ikke i tvivl om, at det let trekantede område på ydersiden er anderledes end resten.

Sådan ser det ikke ud til at være på Buds Pro. I stedet ser det berøringsfølsomme område ud til at gå i ét med resten af designet, sådan som det også er på Buds Live. Det giver god mening, at Samsung på denne måde tager det bedste fra Buds Live og overfører til at Buds Pros in-ear-design.

Evan Blass’ billed-læk viser derudover også den nye oplader-æske, der ganske som forudset også kommer til at ligne den fra Galaxy Buds Live. Den er mere firkantet og fylder formentlig lidt mere i lommen, men der skulle til gengæld sidde et større batteri i æsken på 500 mAh. Det er næsten en fordobling i forhold til Galaxy Buds+.

Den normalt ret troværdige Samsung-blog Sammobile skriver derudover, at de nye øretelefoner endelig får aktiv støjreduktion. Buds Pro forventes afsløret til februar sammen med den næste flagskibstelefon fra Samsung, Galaxy S21.

Annonce:
Forrige artikelAlka er på vej med to mobilabonnementer
Næste artikelNyt Sony-patent: En PS5 Pro med dobbelt grafikkort?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.