Forside Nyheder

TV 2 Play runder de 700.000 abonnenter

-

I et marked hvor tv-vanerne er i opbrud, der er TV 2s streamingtjeneste i fortsat vækst.

TV 2 Play fortsætter væksten i et marked, hvor danskernes tv-vaner er i opbrud, og hvor TV 2s kommercielle public service-position er udfordret.

Annonce:

Flere klipper forbindelsen til den traditionelle tv-distributør, og det rammer tv-kanalerne, og for TV 2 betyder det en udfordring af kanalens public service-position.

“Udviklingen på tv- og streamingmarkedet betyder, at flere og flere danskere fravælger deres tv-pakker og dermed også TV 2. Hvis den udvikling fortsætter, og vi ikke tilpasser os de ændrede markedsvilkår, truer det TV 2s fremtid som kommerciel public service-leverandør og ikke mindst TV 2s gennemslagskraft”, fortæller TV 2s viceadministrerende direktør, Flemming Rasmussen, i en udmelding og fortsætter:

“Væksten og udbredelsen af TV 2 PLAY er helt afgørende, for at vi kan fremtidssikre TV 2, og derfor er TV 2 PLAY vores hovedfokus i de kommende år” 

Danskernes tv-sening sker i stigende grad via streamingtjenesterne, og her er det afgørende for TV 2, at TV 2 PLAY er blandt de foretrukne streamingtjenester, så TV 2 fortsat når ud til langt de fleste danskere.

 

TV 2 Play skal vokse endnu mere

For at gribe så mange som muligt af de danskere, der foretrækker streaming frem for traditionel tv-sening, er der lagt en ambitiøs vækststrategi for TV 2 Play.

Her i 2020 blev der derfor skruet markant op for indholdet på streamingtjenesten, og det tog danskerne godt imod, fortæller TV 2.

Hvor TV 2 Play rundede de 600.000 abonnenter i februar 2020, så er der nu 700.000 abonnenter på tjenesten. Udover mere indhold er væksken også hjulpet af forskellige partnerskaber, hvor streamingtjenesten tilbydes gennem samleabonnenenter indenfor TV, mobil og senest Coops kundeklub.

TV 2 regner selv med at ét abonnement benyttes af lidt over 2 personer, i gennemsnit, og at de 700.000 abonnenter dermed svarer til at TV 2 Play bruges af over halvanden million danskere.

 

Annonce:
Forrige artikelNæste års Snapdragon-chip hedder 888
Næste artikelApple: Dette hittede på App Store i 2020
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.