Forside Indhold og distribution Film

Disney+ tilføjer Star-sektion og hæver prisen

-

Den 23/2-21 åbner Disney+ en ny sektion for indhold til voksne under navnet Star.

Streamingtjenesten Disney+ åbnede i Danmark d. 15. september 2020 med indholdssektionerne: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Annonce:

Snart føjes en ny indholdssektion til: Star

Star er for det voksne publikum og lanceres med mere end 300 titler, hvorefter nye tv-serier og film vil blive tilføjet hver måned fra Disneys kreative studier, herunder Disney Television Studios (20th Television og ABC Signature), FX Productions, 20th Century Studios m.fl.

“Star bliver en integreret del af Disney+ og gør tjenesten større, modigere og endnu mere spændende. Tilføjelsen af hundredvis af tv-serier og film heriblandt vores eksklusive Star Originals vil gøre Disney+ til den primære destination for højkvalitetsunderholdning med noget for alle”, fortæller Jan Koeppen, President, The Walt Disney Company EMEA.

 

Star indhold

Sektionen vil være en blanding af gammelt og nyt indhold, som det kendes fra f.eks. Netflix. Der lanceres også ‘Star Originals’, sektionens egne serier der kun kan ses via Disney+.

Star Originals vil ved premieren byde på Big Sky fra den visionære historiefortæller David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing); Love, Simon spinoff-serien Love, Victor, som er skrevet af filmens originale manuskriptforfattere Isaac Aptaker (This Is Us) og Elizabeth Berger (This Is Us) og den animerede sitcom for voksne Solar Opposites, som er skabt af Justin Roiland (Rick & Morty) og Mike McMahan (tidligere manuskriptforfatter assistent på Rick & Morty). Dramaserien Helstrom, som er produceret af Paul Zbyszewski sammen med Karim Zreik og Jeph Loeb, vil også være tilgængelig ved lanceringen. Andre projekter med premiere i 2021 er kvalitetsserierne Dopesick og The Dropout, nyt indhold fra the Kardashian Jenners så vel som en række FX originals, herunder The Old Man.

Der vil være et gensyn med tv-serier som Grey’s Anatomy, 24, Prison Break, Desperate Housewives, Lost og Family Guy, og et gensyn med film som Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Little Miss Sunshine og The Grand Budapest Hotel, samt tidsløse klassikere som Pretty Woman, Die Hard 2, The Devil Wears Prada, og Moulin Rouge.

Se også: Her er Star-indholdet ved premieren på Disney+

 

Robust forældrekontrol

For at sikre, at Disney+ forbliver egnet for publikummer i alle aldre og giver den oplevelse, forældre forventer, vil den nye forældrekontrol lanceres den 23. februar.

Forældrekontrollen giver mulighed for at begrænse adgang til indhold for specifikke profiler baseret på indholdets aldersvurderinger samt mulighed for at tilføje en PIN-kode til at låse profiler med adgang til indhold for voksne.

Der vil være mulighed for at have op til 7 forskellige profiler på tjenesten, og der kan ses med fra op til 10 enheder med op til 4 samtidige streams.

 

Ny pris

Når Star-sektionen lander i Danmark d. 23. februar betyder det samtidig en prisændring på tjenesten.

I dag koster det 59 kr/måned eller 589 kr/år at abonnere på tjenesten, men det stiger fra 23/2 til:

  • 79 kr/måned
  • 790 kr/år

Nuværende kunder der betaler per måned vil fortsætte til den gamle pris i 6 måneder.

 

Annonce:
Forrige artikelNy rekord for Apples seneste kvartal
Næste artikelHer er Star-indholdet ved premieren på Disney+
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.