Forside Produkter Mobil

Her er de nye Samsung Galaxy S21 modeller

-

I dag præsenterer Samsung den nye flagskibsserie Galaxy S21 med telefonerne Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra.

Galaxy S21-serien introducerer et nyt design, et kamera, der tager mobilfotografering til et helt nyt niveau og den mest kraftfulde processor fra Samsung nogensinde. Galaxy S21 Ultra løfter også produktiviteten til et nyt niveau ved at introducere S Pen til Galaxy S-serien.

Annonce:

“Med den nye Galaxy S21-serie præsenterer vi smartphones med et kamera i verdensklasse, vores bedste skærm nogensinde, et nyt eksklusivt design og fyldt med al den kraft, du har brug for. Det splinternye 108MP-kamera har 64 gange rigere farvedata og dobbelt så god støjreduktion som sin forgænger, hvilket giver en skarphed og detaljegrad, der er svær at slå. Den nye skærm er også dynamisk og optimerer opdateringsfrekvensen i forhold til, hvad du laver, hvilket forlænger batteriets levetid”, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark.

 

Nyt design og smartere skærm

Det nye design til S21-serien er udviklet til at give brugerne mulighed for at udtrykke sig. Med et nyt design smelter kamerahuset stilfuldt ind i metalrammen. Telefonerne er også udstyret med Corning Gorilla Glass Victus – det hidtil mest holdbare Gorilla Glass.

Galaxy S21 og S21+ fås i en bred vifte af farver, inklusive den nye signaturfarve Phantom Violet. Galaxy S21 Ultra kommer i farverne Phantom Black og Phantom Silver – og der er flere eksklusive farver tilgængelige via Samsungs webshop. Alle enheder har en eksklusiv mat finish, der giver en sofistikeret fornemmelse.

Galaxy S21 har et let design med en mere kompakt 6,2” skærm. Galaxy S21+ har en 6,7” stor skærm og et større batteri til dem, der ønsker at spille mobilspil eller se serier. Galaxy S21 Ultra er det største familiemedlem med sin 6,8” skærm. Alle telefoner i S21-serien er udstyret med den nye Dynamic AMOLED 2X Infinity-O-skærm med adaptiv 120Hz opdateringshastighed, som giver en blødere seeroplevelse og en mere følsom scrolling.

At skærmen er adaptiv betyder, at den automatisk justerer billedhastigheden fra 10Hz til 120Hz (Galaxy S21 og S21+ 48Hz til 120Hz) baseret på, hvad brugeren gør. Det forlænger både batteriets levetid og giver et optimalt billede og brugeroplevelse. For at hjælpe med at reducere anstrengelsen af øjnene justerer den nye Eye Comfort Shield-funktion automatisk blåt lys baseret på tidspunktet på dagen, samt hvad brugeren ser på, og hvornår brugeren normalt går i seng om aftenen.

 

Forbedret mobilkamera i verdensklasse

Med Galaxy S21 har Samsung forfinet og udviklet kameraet for at tage fotografering og videooptagelse til et helt nyt niveau.

Med 8K Snap-funktionen kan brugerne skyde i 8K og derefter tage fotos af høj kvalitet fra filmen. Super Steady-funktionen gør det muligt at optage videoer ved 60 fps, uanset om det ryster, eller hvis mobiltelefonen hopper.

 

Med den nye Directors View til Galaxy S21-serien kan brugerne se, skifte mellem og aktivt vælge kameralinse under videooptagelse. I denne tilstand kan du også bruge Vlogger View, som gør det muligt at filme med både bag- og frontkameraet på samme tid. Sammen med Samsungs nye Galaxy Buds Pro-hovedtelefoner kan brugerne optage med to lydkilder, både via telefonen og hovedtelefonerne, hvilket er perfekt til optagelse af stemmen mens Galaxy S21 er monteret på et stativ.

Den populære Single Take-funktion lader brugerne optage en række stillbilleder og videoformater med et enkelt tryk. Det er blevet forbedret med nye videoindstillinger i Pro Mode, som hjælper brugerne med at fokusere på det mest interessante i stillbilleder og videoer. Og via Portrait Mode kan brugerne tage selfies på et helt nyt niveau. Dette ved hjælp af en ny 3D-analyse, der adskiller motivet fra baggrunden i detaljer og gør det muligt at skabe fantastiske selvportrætter ved at tilføje virtuel studiebelysning eller AI-baggrunde bagefter.

 

Den forbedrede Space Zoom med op til 100x zoom (30x zoom på Galaxy S21 og S21+) gør det muligt at tage endnu bedre billeder og video på lang afstand, for eksempel at filme en skiløber i slalom eller tage skarpe nærbilleder fra tribunerne under en kamp. Zoom Lock-funktionen minimerer rystende hænder og hjælper brugeren med at tage skarpere billeder ved hjælp af AI ved at holde hovedmotivet i fokus. Galaxy S21 Ultra har også Samsungs mest lysfølsomme kamera nogensinde. Ny forbedret processorkraft giver lysere fotos, selv under dårligere lysforhold, så du kan indkapsle smukke solnedgange og horisonter. Galaxy S21 Ultra er også udstyret med et nyt Dual Tele Zoom-system (med en 3x og en 10x optisk zoom), der giver brugerne mulighed for at zoome ind på deres motiver hurtigt, stabilt og i detaljer – perfekt til at tage naturbilleder eller få detaljer med på rigtig lang afstand.

Galaxy S21 Ultra er udstyret med Bright Night-sensor, hvilket er et stort skridt fremad, når det gælder optagelse i mørkere omgivelser. Sammen med en forbedret nattilstand og 12MP Nona-binning-teknologi er Galaxy S21 Ultra optimal til fotos under dårlige lysforhold.

Kameraet i Galaxy S21 Ultra har en helt ny 108 megapixel pro-sensor, som kan tage 12-bit HDR-billeder med 64 gange mere farverige og tre gange større dynamisk rækkevidde. Brugere kan også optage 4K-video ved 60 fps med alle kameralinser, dvs. både frontkameraet og de fire bagerste linser, så du kan ændre perspektiv uden at ændre kvaliteten. Med muligheden for at tage 12-bit RAW-filer kan alle detaljerne komme i spil under billedredigering.

 

Smartere og med mere kraftfuld ydelse

S21-serien kommer med Samsungs egen Exynos 2100 chipset, der blev lanceret for meget kort tid siden. Chipsettet kommer med 5 nanometer teknologi, og er det hurtigste Exinos chipset til dato.

Galaxy S21-serien er klar til både 5G og Wi-Fi 6 (Galaxy S21 Ultra får Wi-Fi 6E), hvilket giver en hurtigere og mere stabil forbindelse, uanset hvor brugeren er. Hurtig opladning betyder, at kun 30 minutters opladning oplader batteriet til mere end 50%. Galaxy S21-serien har Samsungs hurtigste og mest kraftfulde processor nogensinde på kun 5 nanometer, som sammen med softwaren giver en ekstremt hurtig og kraftig mobil. Galaxy S21-serien er også beskyttet af Samsungs egen sikkerhedsplatform, Samsung Knox Vault, for at beskytte private og følsomme oplysninger.

Galaxy S21-serien er designet til brug med andre enheder i Galaxy-familien. Med SmartThings Find, en af ​​Samsungs nye tjenester, er det hurtigt og nemt at finde dine kompatible Galaxy-enheder, selv når de er offline. I forbindelse med Galaxy S21-serien kommer det nye produkt Galaxy SmartTag også på markedet. Galaxy SmartTag er et separat badge, som brugerne kan placere i for eksempel en nøglering, i hundehalsbåndet eller i tasken, og som derefter kan findes ved hjælp af SmartThings Find. Galaxy S21+ og S21 Ultra er også udstyret med Ultra-wideband (UWB), teknologi, der snart gør det muligt fx automatisk at låse bildøren op uden at skulle have bilnøglen frem.

Galaxy S21 Ultra bruger Dual Bluetooth-teknologi, der giver dig mulighed for nemt at parre flere enheder såsom de trådløse hovedtelefoner Galaxy Buds Pro og distribuere strømforbruget for en længere batterilevetid og mere stabil forbindelse. Med Galaxy S21 Ultra vil Samsung S Pen være tilgængelig i S-serien for første gang – til alt fra tegning og notering til redigering af fotos og videoer og signering af dokumenter. S Pen sælges separat og kan købes med et kompatibelt beskyttelsesetui, men brugere kan også bruge den tidligere S Pen fra en Galaxy Note eller Galaxy Tab.

 

Tilgængelighed og vejledende priser

Forudbestilling starter i dag, d. 14. januar, og fra d. 29. januar vil Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra have salgsstart på Samsung.com og hos operatører og online forhandlere. Følgende farver findes eksklusivt via Samsungs webshop: Phantom Titanium, Phantom Navy, Phantom Brown, Phantom Gold og Phantom Red.

Galaxy S21:

  • 128GB med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink og Phantom White): 6.599 DKK
  • 256GB-version med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink og Phantom White): 7.099 DKK

Galaxy S21+:

  • 128GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): 8.199 DKK
  • 256GB med 8GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): 8.599 DKK

Galaxy S21 Ultra:

  • 128GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 9.799 DKK
  • 256GB med 12GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 10.199 DKK
  • 512GB med 16GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 10.999 DKK

 

Specifikationer

Galaxy S21 5GGalaxy S21+ 5GGalaxy S21 Ultra 5G
Skærm6.2” Flat FHD+6.7” Flat FHD+6,8” Edge QHD+
Dynamic AMOLED 2XDynamic AMOLED 2XDynamisk AMOLED 2X
Infinity-O Display (2400x1080), 421ppi, HDR10+ certificeretInfinity-O Display (2400x1080), 394ppi, HDR10+ certificeretInfinity-O skærm (3200x1440), 515ppi, HDR10+ certificeret
Adaptiv 120Hz opdateringshastighed (48 ~ 120Hz)Adaptiv 120Hz opdateringshastighed (48 ~ 120Hz)Adaptiv 120Hz opdateringshastighed (10 ~ 120Hz)
Eye Comfort ShieldEye Comfort ShieldEye Comfort Shield
Størrelse71.2x151.7x7.9mm75.6x161.5x7.8mm75.6x165.1x8.9mm
Vægt169g200g227g
Frontkamera10MP Dual Pixel AF, FOV 80°, F2.2, 1.22µm10MP Dual Pixel AF, FOV 80°, F2.2, 1.22µm40MP Phase Detection AF, FOV 80 °, F2.2, 0,7 µm
BagkameraTriple kameraTriple kameraFire kameralinser
Ultravidvinkel: 12MP FF, FOV 120° F2.2, 1.4µm Ultravidvinkel: 12MP FF, FOV 120° F2.2, 1.4µm Ultravidvinkel: 12MP Dual Pixel AF, FOV 120 °, F2.2, 1,4 µm
Vidvinkel: 12MP Dual Pixel AF, OIS, F1.8, 1.8µm Vidvinkel: 12MP Dual Pixel AF, OIS, F1.8, 1.8µm Vidvinkel: 108MP Phase Detection AF, OIS, F1.8, 0,8 µm
Telefoto: 64MP Phase Detection AF, Hybrid Optic 3X, OIS, F2.0, 0.8µm, 30X Space ZoomTelefoto: 64MP Phase Detection AF, Hybrid Optic 3X, OIS, F2.0, 0.8µm, 30X Space ZoomTelefoto 1: 10MP Dual Pixel AF, Optisk 3x, OIS, F2.4, 1,22 µm, 100X Space Zoom , Laser AF-sensor
Telefoto 2: 10MP Dual Pixel AF, Optisk 10x, OIS, F4.9, 1,22 µm, 100X Space Zoom , Laser AF-sensor
AP5nm 64-bit Octa-Core Processor5nm 64-bit Octa-Core Processor5nm 64-bit Octa-Core Processor
2.9GHz (Maximum Clock Speed) + 2.8GHz +2.2GHz2.9GHz (Maximum Clock Speed) + 2.8GHz +2.2GHz2.9GHz (Maximum Clock Speed) + 2.8GHz +2.2GHz
Hukommelse8GB RAM (LPDDR5) med 128GB / 256GB intern lagring8GB RAM (LPDDR5) med 128GB / 256GB intern lagring12 GB RAM (LPDDR5) med 128 GB / 256 GB intern lagring
16 GB RAM (LPDDR5) med 512 GB intern lagring
Batteri4000mAh (typisk)4800mAh (typisk)5000mAh (typisk)
OpladningForbedrede trådløse opladningshastigheder med med Fast Wireless Charging 2.0, USB PD 3.0 (PPS) certificeret hurtig opladning til kablet opladning (AFC og QC2.0 kompatibel)Forbedrede trådløse opladningshastigheder med med Fast Wireless Charging 2.0, USB PD 3.0 (PPS) certificeret hurtig opladning til kablet opladning (AFC og QC2.0 kompatibel)Forbedrede trådløse opladningshastigheder med Fast Wireless Charging 2.0, USB PD 3.0 (PPS) certificeret Fast Charging til kablet opladning (AFC og QC2.0 kompatibel)
OSAndroid 11Android 11Android 11
Netværk og forbindelse[5G]5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave[5G]5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave[5G]5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave
[Wi-Fi 6] [Wi-Fi 6] [Wi-Fi 6E]
[Ultra Wideband][Ultra Wideband][Ultra Wideband]
BetalingNFC, MSTNFC, MSTNFC, MST
SensorerUltralydsfingeraftrykssensor, accelerometer, barometer, Gyro sensor, geomagnetisk sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Ambient Light sensor Ultralydsfingeraftrykssensor, accelerometer, barometer, Gyro sensor, geomagnetisk sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Ambient Light sensor Ultrasonic Fingerprint sensor, Accelerometer, Barometer, Gyro sensor, Geomagnetic sensor, Hall sensor, Proximity sensor, Ambient Light Sensor
AutentificeringLåsetype: mønster, PIN, adgangskodeLåsetype: mønster, PIN, adgangskodeLåsetype: mønster, PIN, adgangskode
Biometrisk låsetype: Ultralyds fingeraftryk, ansigtsgenkendelseBiometrisk låsetype: Ultralyds fingeraftryk, ansigtsgenkendelseBiometrisk låsetype: Ultrasonic Fingeraftrykslæser, Face Recognition
Lyd[Stereohøjttalere og øretelefonlyd fra AKG][Stereohøjttalere og øretelefonlyd fra AKG]
Surroundlyd med Dolby Atmos-teknologi (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkluderet.)Surroundlyd med Dolby Atmos-teknologi (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkluderet.)
[Lydafspilning i ultrahøj kvalitet][Lydafspilning i ultrahøj kvalitet][Lydafspilning i ultrahøj kvalitet]
UHQ 32-bit & DSD64 / 128 supportUHQ 32-bit & DSD64 / 128 supportUHQ 32-bit & DSD64 / 128 support
PCM: Op til 32 bit, DSD: DSD64 / 128PCM: Op til 32 bit, DSD: DSD64 / 128PCM: Op til 32 bit, DSD: DSD64 / 128
[Format for lydafspilning][Format for lydafspilning][Format for lydafspilning]
MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFFMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFFMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF
[Bluetooth][Bluetooth][Bluetooth]
Dual Audio, Scalable CodecDual Audio, Scalable CodecDual Audio, Scalable Codec
Scalable Codec: Forbedret Bluetooth-forbindelse under omgivende radiofrekvensinterferens.Scalable Codec: Forbedret Bluetooth-forbindelse under omgivende radiofrekvensinterferens.
[Indspilning][Indspilning][Indspilning]
Optagekvaliteten forbedres med High AOP Mic, der minimerer forvrængning i støjende omgivelser.Optagekvaliteten forbedres med High AOP Mic, der minimerer forvrængning i støjende omgivelser.Optagekvaliteten forbedres med High AOP Mic, der minimerer forvrængning i støjende omgivelser.
Video formaterMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBMMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBMMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
TV-forbindelseTrådløs: Smart View (skærm spejling 1080p ved 30 fps)Trådløs: Smart View (skærm spejling 1080p ved 30 fps)Trådløs: Smart View (skærm spejling 1080p ved 30 fps)
Kabel: understøtter DisplayPort via USB type-C. Understøtter videoudgang ved tilslutning via HDMI-adapter. (DisplayPort 4K UHD ved 60 fps)Kabel: understøtter DisplayPort via USB type-C. Understøtter videoudgang ved tilslutning via HDMI-adapter. (DisplayPort 4K UHD ved 60 fps)Kabel: understøtter DisplayPort via USB type-C. Understøtter videoudgang ved tilslutning via HDMI-adapter. (DisplayPort 4K UHD ved 60 fps)
Vand- og støv-afvisningIP68IP68IP68

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.