Forside Nyheder

Philips lancerer TV med MiniLED i år

-

 

 

Annonce:

Philips lancerer i år to premium TV med MiniLED. 9636-modellerne kommer i to størrelser.

MiniLED er det nye sort, eller i hvertfald den teknologi der skal være med til at gøre LCD TV bedre, med en forbedret sort-gengivelse.

Bagbelysningen på TV’et er udskiftet med bitte små lysdioder, deraf navnet MiniLED. Det må ikke forveksles med MicroLED, der er en selvstændig skærmteknologi.

Direkte bagbelysning på LCD TV er ikke noget nyt, men med MiniLED bliver der mulighed for flere og mindre zoner, som vil kunne forbedre oplevelsen af de sorte og mørke områder i billedet. Dette samtidig med at skærmen bliver lysstærk, med en høj lysintensitet til brug for HDR (High Dynamic Range).

 

 

 

Philips TV med MiniLED

9636 Premium MiniLED TV kommer ifølge Philips med et VA-panel i høj kvalitet med en bred betragtningsvinkel og wide colour gamut på 95% DCI-P3. Lysintensiteten er 2.000 nits.

Modellerne får nye 5. generations P5 AI med den nye ‘Film Detection’ funktion og lyssensor, som retter ind efter det omgivende lys i rummet; alt i alt billedkvalitet i top.

De nye TV kommer med HDMI 2.1, har e-Arc og variabel frekvens (VRR) i 4K fra 40Hz til 120Hz, og i år er der mulighed for ‘Auto Game’-mode hvor TV’et automatisk kan omstille sig til spil med bl.a. lav latency.

På HDR-siden understørres HLG, HDR10 og HDR10+ – og som noget nyt understøtter 9636 også HDR10+ Adaptive, som kombinerer dynamiske metadata fra HDR10+ med information om det omgivende lys i rummet, så lysstyrken på skærmen optimeres klip-for-klip.

Lyden leveres af en soundbar med 3.1.2 kanaler fra Bowers & Wilkins. Venstre, center, højre, subwoofer og 2 Atmos-højttalere der forskyder lyden i højde.

Lydsystemet fungerer også som fod på TV’et – men TV’et kan også hænges på væggen med én eller to fikspunkter afhængig af om det er 65” eller 75”. Stoffet på soundbar er akustisk transparent stof fra danske Kvadrat.

Designet omkring skærmen er en tynd underkant i børstet metal og en smal metalkant i top og sider. Der er 4-sidet Ambilight.

Philips 9636 understøtter også DTS Play-Fi, der er multirumslyd med mulighed for hi-res kvalitet.

Modellerne kommer på markedet til sommer.

 

Philips 9636 galleri

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.