Forside CES CES 2021

Sony Bravia Core: Streaming med IMAX og en kvalitet tæt ved 4K Blu-ray

-

Sonys nye filmtjeneste er næsten 4K Blu-ray kvalitet og har den største samling IMAX film. Men vær klar med hurtigt bredbånd.

Sony udnytter nu at de er både filmselskab og elektronik-leverandør, til at åbne en streamingtjeneste for de kræsne.

Annonce:

En tjeneste der vil indeholde flere IMAX film end nogen anden tjeneste på markedet i dag og klarer en streamingkvalitet næsten som 4K UHD Blu-ray.

Sony Bravia Core hedder tjenesten, og den kommer med alle Sony Bravia 2021 TV der er udstyret med det nye ‘Cognitive Proccessor XR’ chipsset, der byder på kognitiv intelligens.

 

 

Core står for ‘Centre of Real Entertainment’ og som navnet Bravia antyder, så er dette en intern Sony-tjeneste. De er kun købere af et af de understøttede nye Sonys nye TV der – indtil videre – kan nyde godt af den høje streamingkvalitet.

Der streames med en kvalitet på 80 Mbit/s og kravet for at se med er en internetforbindelse med mindst 115 Mbit/s ledig kapacitet.

Der streames med ‘Pure Stream technology’, der i følge Sony er tæt på lossless.

Sony fortæller at det tilgængelige katalog på Bravia Core vil variere fra land til land, så vi må afvente at se hvad der bliver tilgængeligt i Danmark. Sony teaser dog at der vil være adgang til hundredevis af film, både de nyeste blockbustere og klassiske film.

Bravia Core kommer installeret på disse 2021 Sony Bravia TV: Z9J, A90J, A80J, X95J og X90J.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.