Forside Produkter Mobil

Beosound Level: Bærbar B&O ‘transistorradio’ i et frækt design

-

Bang & Olufsen Beosound Level er en ny trådløs højttaler, der har flere anvendelsesmuligheder.

Den ny Beosound Level er, med sit slanke design og indbyggede håndtag, et nyt bud på en trådløs højttaler til hjemmet.

Og udover designet med de håndværksmæssige kvaliteter, så lover Bang & Olufsen tilmed en god lyd, der på overraskende vis formår at fylde hele rummet.

Annonce:

Højttaleren er fremstillet som et lille kunstværk, der både kan placeres elegant på væggen, stå på køkkenbordet eller ligge fladt på en skænk. Anvendt trådløs kan den flyttes fra rum til rum og passe ind i de fleste indretninger.

 

 

“Beosound Level er designet til den kræsne forbruger, der værdsætter lækkert håndværk og fleksibiliteten ved en bærbar højttaler, men som hverken vil gå på kompromis med lydkvaliteten eller muligheden for at kunne forbinde flere højttalere med hinanden”, fortæller Christoffer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen i en udmelding, og fortsætter:

“Level fungerer både med Spotify Connect, AirPlay 2 og Chromecast. Og som noget helt nyt kan højttaleren levere vores signaturlyd i årtier,” 

Et bæredygtigt design med forlænget levetid

At designe holdbare produkter, der aldrig går af mode og kan holde i flere generationer, har altid været en kerneværdi for Bang & Olufsen. Men da teknologi og design udvikler sig løbende, er der alligevel mange, der udskifter sine højttalere oftere end nødvendigt.

Derfor vil Bang & Olufsen gerne gå forrest i kampen mod forældelse af lydprodukter ved progressiv produktivudvikling – og Beosound Level er altså det første produkt, der med sit recirkulerede polymermateriale og modulære design forhåbentligt baner vejen for resten af branchen og en ny måde at forbruge teknik på.

Formålet med Level er at forlænge højttalerens levetid ved nemt at kunne vedligeholde, udskifte batteri og opdatere softwaresystemet, så højttaleren løbende har de nyeste standarder – og du dermed kan glæde dig over den på daglig basis i årtier.

For at imødekomme et eventuelt behov for forandring, vil Bang & Olufsen løbende lancere nye covers til fronten, der er lette at udskifte. På den måde behøver du heller ikke skifte højttaleren ud, hvis du skifter stil eller trænger til fornyelse.

 

 

Elegance hele vejen rundt

Beosound Levels skandinaviske og tidsløse design af Torben Valeur er skabt på B&Os egen fabrik i Struer

“Med sin perleblæste aluminiumsramme og naturlige egefiner, der er behandlet for at fremhæve træets naturlige tekstur, understreger højttaleren på fornem vis, Bang & Olufsen mestrer håndværkets detaljer på mesterlig vis”, lyder det fra B&O i udmeldingen.

Højttaleren fås også i en version med mørkegråt tekstil fra danske Kvadrat og ser lige elegant ud, uanset hvordan du vender og drejer den.

Selv opladeren er i en klasse for sig

Som oftest med B&Os design er der nogle detaljer, som skiller sig ud fra andre, sammenlignelige produkter.

På Beosound Level er det bl.a. det magnetiske aluminiumsstik, der nemt klikkes på bagsiden af højttaleren. Det nyskabende design gør opladning både nemt og lige så elegant som højttaleren.

Du kan også vælge at lade Beosound Level op, mens den hænger på det specialdesignede ophæng.

 

Registrerer, hvor du er – og tid på døgnet

Beosound Level er designet til nemt at kunne bæres rundt i hjemmet og kan endda tages med udenfor, da den foruden at være trådløs også er støv- og vandbestandig.

Selve interfacet er integreret i en aluminiumsramme, og betjenes via soft touch-knapper.

Når du nærmer dig højttaleren, lyser den op ved hjælp af integrerede sensorer, ligesom lysstyrken automatisk justeres alt efter, om det er dag eller nat.

Når du træder væk fra højttaleren, dæmpes lyset igen, så det atter er designet, der er i fokus.

 

Klar lyd og smæk på bassen

I alt 105 watt fra 5 enheder:

  • To 4″ bashøjttalere,
  • En 2″ full range driver
  • To 0,8″ diskanthøjttalere

Drevet af forstærkere med lav forvrængning, der giver mulighed for at tilpasse lyden til rummet. Højttaleren registrerer automatisk placering og optimerer lyden ud fra det.

Beosound Level har op til 16 timers spilletid på batteri.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beosound Level koster:

  • Aluminium (sølv) med sort stoffront kr. 9.499,-
  • Aluminium (guld) med træfront kr. 10.900,-

Begge modeller fås i en udgave med Google Assistant indbygget (tilsluttes Google Home) og en udgave uden. Prisen er den samme om det er med eller uden.

Et vægbeslag koster kr. 739,-

Højttaleren kan købes fra i dag mens vægbeslaget kommer i handlen d. 29/4-21.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.