Forside Nyheder

Her er premieredatoerne på de næste Marvel- og Star Wars-serier

-

Har du Disney+-abonnement, kan du se frem til en ’Clone Wars’-spinoff og en serie med den snedige, nordiske gud Loke over de næste få måneder.

Der er godt gang i produktionen af serier i Disneys to store serie-universer. Indholdsudvalget i Marvel Cinematic Universe (MCU) og Star Wars udvides hele tiden, og over de næste par måneder kommer der endnu mere fyld på.

Vi har ventet på de nye serier i MCU i mange måneder efterhånden, siden der først begyndte at gå rygter om dem, og disse rygter siden blev bekræftet. Men nu ruller lavinen med ’WandaVision’, der p.t. er ved at nå enden på første sæson.

Blot to uger efter sidste afsnit af ’WandaVision’ er landet på Disney+ (en afslutning, der angiveligt kommer til at lede direkte over i ’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ – opfølgeren til den første Doctor Strange-film – der har premiere til marts næste år), lander den næste MCU-serie.

Annonce:

Loke lever

Det er ’The Falcon and the Winter Soldier’ med Anthony Mackie og Sebastian Stan i titelrollerne, hvis første afsnit lander på tjenesten 19. marts. Men nu kender vi også premieredatoen på den næste MCU-serie efter den.

Det bliver serien om Loke (eller Loki, som han hedder i Marvel-tegneserieversionen af den nordiske mytologi), der ganske som på film spilles af Tom Hiddleston. Den snedige og drilske Loke er afgået ved døden i flere omgange i MCU, men er altid kommet tilbage – hvilket jo også sker konstant i den nordiske mytologi.

I dette tilfælde er der for eksempel tale om en ”alternativ” udgave af Loke i en anden tidslinje end den, der finder steder i ’Avengers: Endgame’, hvor Thanos slår Loke ihjel, og hvor Loke rent faktisk dør – i hvert fald i den tidslinje.

Den animerede Star Wars-serie ‘The Bad Batch’ får premiere 4. maj.

Men da en række Avengers-helte rejser tilbage i tiden i samme film, er de utilsigtede konsekvenser, at de får skabt en alternativ tidslinje og en alternativ Loke. Og sådan vender den nordiske gud tilbage til skærmen i sin egen serie. Det bliver en sommerfornøjelse at følge hans færd, for serien får premiere 11. juni.

Premiere på Star Wars-dagen

Serien var egentlig sat til at få premiere måneden før, men er blevet skubbet cirka en måned. Det menes at være fordi, Disney nu vælger at satse på, at der til maj er tilstrækkelig meget nedgang i COVID-19-tilfældene, så de kan lade ’Black Widow’ få premiere med et års forsinkelse. Og det skal Loke jo helst ikke stå i vejen for.

Ovre i Star Wars-lejren er de p.t. i gang med at indspille mindst tre serier. I England filmer de lige nu både serien ’Andor’ (som det rygtes, at George Lucas selv har skrevet to afsnit af) om Cassian Andor fra ’Rogue One’, og så den længe ventede ’Obi-Wan Kenobi’-serie. Dertil kommer produktionen af tredje sæson af ’The Mandalorian’.

Men der går længe, inden vi får disse at se. I mellemtiden kan Star Wars-fans dog hygge sig i selskab med nogle af de sjovere og sejere karakterer fra den animerede ’Clone Wars’-serie. Som vi tidligere har skrevet om, kommer der nu en spinoff-serie med de herligt utilregnelige klon-tropper i ’The Bad Batch’, som vi mødte i slutningen af ’Clone Wars’.

Den serie begynder 4. maj på Disney+. Og det er som bekendt en dato, som Star Wars-fans holder meget af. Det er nemlig den uofficielle, årlige Star Wars-dag, hvor alle fans går rundt og siger ”May the Fourth be with you” til hinanden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.