Forside Produkter Computere

QNAP lancerer ny 10 GbE NAS med kraftfuld quad-core og plads til otte harddiske

-

QNAP, der er blandt de førende producenter af netværks- og lagringsløsninger til erhvervslivet og private – lancerer i dag den nye TS-832PX 8-bay NAS-enhed med to 10GbE SFP+ og 2.5 GbE RJ45-porte samt to PCIe Gen2-slots parat til at få tilsluttet yderligere funktionalitet.

TS-832PX understøtter blandt andet både multi-cloud backup og kan lave din egen “sky”.

Med en kraftfuld 1.7 GHz processor, 4 GB DDR4 RAM (kan udvides til 16 GB), to 10GbE SFP+-porte og to 2.5GbE-porte er TS-832PX den ideelle enhed for virksomheder på jagt efter startskuddet til den nyeste generation af netværksløsninger. TS-832PX er netop dette sammen med andre QNAP-løsninger såsom QNAP’s 10GbE/2.5GbE managed/unmanaged switches og netværksadaptere.

Annonce:

“Med plads til otte harddiske, 10GbE SFP+ og 2.5GbE RJ45-tilslutning giver TS-832PX høj kapacitet og højhastighedsnetværksforbindelse til virksomheder og organisationer. Sammen med værdiskabende apps og PCIe-udvidelsesmuligheder giver TS-832PX brugerne driftssikker og skalerbar funktionalitet til dagens og morgendagens it-krav,” siger Jason Hsu, produktchef hos QNAP i en pressemeddelse til recordere.dk

 

NAS-enhedens PCIe Gen2-porte giver brugeren mulighed for at udvide med yderligere funktioner. Det gælder eksempelvis 5GbE/2.5GbE-netværkskort, en QXP-W6-AX200 WiFi 6 (802.11ax) trådløs adapter eller QXP-10G2U3A USB 3.2 Gen 2-kort (10Gbps).

Derudover giver NAS-enheden adgang til QNAP’s brede udvalg af apps og tilslutningsprogrammer, som passer til en lang række virksomhedstyper. HybridMount og VJBOD Cloud hjælper eksempelvis med fil- og blokbaseret cloudadgang til cloud storage-løsninger, og QVR Pro er en professionel overvågningsløsning sammen med tilsluttede IP-kameraer. Dertil kommer Hybrid Backup Solution, HBS, som hjælper med at sikre, at al virksomhedens data er beskyttet på den mest optimale måde. Dataene beskyttes yderligere via Security Counselor, som løbende skanner for malware og giver et højere niveau af sikkerhed.

 

Nøglespecifikationer

TS-832PX-4G: 8-bay tower-model; hot-swappable 3.5-tommer SATA 6Gb/s drive bays; Annapurna Labs AL324 quad-core 1.7GHz processor, 1x SODIMM DDR4 slot med 4GB RAM (understøtter op til 16GB); 2 x 10GbE SFP+ porte, 2 x 2.5GbE (2.5G/1G/100M) RJ45 porte; PCIe Gen2 x2 slot; 3 x USB 3.2 Gen 1 porte

 

Pris og levering

QNAP TS-832PX er tilgængelig nu til en vejledende pris på 6.800 kr.

Annonce:
Forrige artikelOppo viser berøringsfri opladning frem for offentligheden
Næste artikelAsus klar med ny 14″ ZenBook Duo
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.