Forside Nyheder

Recordere.dk fylder 18 år

-
Foto: Shutterstock.com

Internetmagasinet rec.dk runder de 18 år.

Den 25. februar 2003 blev domænet recordere.dk registreret og det blev startskuddet til den hjemmeside der læses med på nu.

I begyndelsen var indholdet DVD- og harddisk-optagere. En produkttype der kom frem i de år. Erstatningen for VHS-maskinen, hvor der i stedet blev optaget på DVD eller harddisk. Disse produkter var vidt forskellige og der savnedes et sted at læse om – og sammenligne – denne nye type tv-optagere.

Annonce:

Recordere.dk blev født. Allerede i efteråret samme år, der kom debat-forummet til, så der var mulighed for at debatere emner og udveksle erfaringer med andre brugere af hjemmets elektronik-produkter, og nyhederne blev flere og hyppigere.

Hvis året 2003 skal sættes ind i en internet-sammenhæng, så var det først et år senere – i 2004 – at Mark Zuckerberg begyndte at lege med en lokal Facebook-udgave på Harvard-universitetet, og først senere – i 2006 – udbredte Facebook for offentligheden. YouTube åbnede i 2005.

I dag er recordere.dk både et etableret specialmagasin på det danske online marked og en nørdet hjemmeside. Vi kan godt lide at have plads til både det brede og det smalle, med fokus på de elektronikprodukter der bruges i hjemmet og på farten, samt indholdet til disse.

Se også: Historien om rec.dk

Vi kipper med flaget for de første 18 år, og ser spændt frem mod hvad de næste år bringer.

De bedste hilsner
Recordere.dk teamet

 

Annonce:
Forrige artikelAsus klar med ny 14″ ZenBook Duo
Næste artikelSpilanmeldelse: Ride 4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.