Forside Produkter HiFi & Surround

Beoplay Portal er skabt til gaming og designet til hverdagen

-

Bang & Olufsen lancerer deres første gaming hovedtelefoner nogensinde: Beoplay Portal

B&O havde teaset at de var på vej med lydprodukter til brug indenfor gaming, og nu er første produkt klar. Det skriver B&O i en udmelding.

Annonce:

Med Beoplay Portal bringer Bang & Olufsen sin ekspertise inden for lyd og design med ind i gaming-verdenen.

Vægten er blot 246 gram og det betyder at de er klar til mange timers underholdning. På teknologisiden kommer de med Dolby Atmos surround til hovedtelefoner, virtuel boom-arm, adaptiv aktiv støjreduktion, transparancy mode og brugervenlighed via enkel betjening.

“Beoplay Portal er de første af sin art: Trådløse hovedtelefoner, der kombinerer spilteknologi med Bang & Olufsens lyd, design og håndværk”, fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen, og fortsætter:

“Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken”.

 

 

Udvalgte features

 • Vejer 246 gram
 • Op til 12 timers spilletid med Xbox Wireless, Bluetooth og aktiv støjreduktion
 • Op til 24 timer med Bluetooth og aktiv støjreduktion
 • Adaptiv aktiv støjreduktion
 • Transparency Mode
 • Bluetooth 5.1
 • Xbox Wireless
 • Dolby Atmos til hovedtelefoner
 • Multipoint
 • Virtuel boom-arm
 • 3 års garanti

 

 

Detaljeret og nuanceret lyd

B&O fortæller at deres akustikere har arbejdet intensitvt med at kreere en lydoplevelse, der leverer et højt niveau af detaljer og nuancer. Hovedtelefonerne bygger på to specialdesignede 40 mm højttalerenheder med neodym-magneter, der sikrer en præcis lyd.

Den nye generation af ANC hos Beoplay giver lytteren mulighed for at kunne fordybe sig og høre hver eneste detalje, selv i støjende omgivelser.

Derudover har Beoplay Portal Dolby Atmos med surround sound, der løfter lydoplevelsen med ekstra dybde og struktur. Det gør både gaming-, film- og musikoplevelsen endnu mere realistisk.

 

 

Designet til Xbox & kompatibel med PC og mobile enheder

Beoplay Portal er udviklet som en del af samarbejdet med Xbox og kan enkelt forbindes med Xbox Series X/S og og Xbox One-konsoller via Xbox Wireless protocol.

Derudover er Beoplay Portal kompatibel med både PC og mobile enheder via Bluetooth 5.1, aptXTM Adaptive og USB-C. Du kan altså let tage dem med på farten.

 

 

Virtuel boom-arm

Beoplay Portal ikke har en fysisk boommikrofon. I stedet har Beoplay Portal en virtuel boom-arm, der gør det muligt for de indbyggede mikrofoner at isolere og forstærke brugerens stemme og samtidig lukke af for baggrundsstøj.

Det forbedrer lyden ved samtaler, både ved chat, opkald og møder.

 

 

Opdateret Bang & Olufsen-app

I forbindelse med lanceringen af Beoplay Portal er Bang & Olufsen-appen opdateret, så den omfatter et Gaming Mode, hvor der er mulighed for at kunne indstille hovedtelefonerne, herunder med mikrofonoptimering og balance mellem spil og chat.

Når du slutter hovedtelefonerne til Xbox Series X/S, Xbox One eller PC ved hjælp af en dongle eller USB-C, aktiveres spiltilstand automatisk, og når der oprettes forbindelse via Bluetooth, tilpasser funktionerne sig til traditionelle hovedtelefoners behov.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Beoplay Portal koster kr. 3.749,-

Lanceres 29. april i sort (black anthracite). I slutningen af maj eller begyndelsen af juni ventes de næste farver klar. Det er grey mist og navy.

Er der brug for en dongle for trådløs Bluetooth, så sælges den separat (pris ukendt).

 

Annonce:
Forrige artikelDatoen er sat: Apple inviterer til WWDC online
Næste artikelStor dansk tilbehørs-butik er solgt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.