Forside Nyheder

Datoen er sat: Apple inviterer til WWDC online

-

Apples årlige udviklerkonference bliver for 2. år i træk en digital begivenhed.

WWDC, World Wide Developer Conference, er Apples årlige udviklerkonference og der hvor de præsenterer nye udgaver af softwaren til deres forskellige produkter.

Annonce:

Apple skriver i en udmelding at konferencen i år afholdes 7-11. juni. Sidste år blev konferencen forsinket et par uger grundet corona, men i år er Apple vendt tilbage til begyndelsen af juni, hvor WWDC plejer at ligge.

Før Corona var WWDC en konference som Apple-udviklere valfartede til fra hele verden. I år vil det, ligesom sidste år, være en ren online-konference.

“Vi elsker at bringe vores udviklere sammen hvert år på WWDC for at lære om vores nyeste teknologier og bringe dem sammen med Apple-ingeniører”, fortæller Susan Prescott, Apples vicepræsident for Worldwide Developer Relations og Enterprise and Education Marketing, og hun fortsætter:

“Vi arbejder på at gøre WWDC21 til vores hidtil største og bedste, og er glade for at tilbyde Apple-udviklere nye værktøjer til at støtte dem, mens de kreerer apps, der ændrer den måde, vi lever, arbejder og spiller.”

WWDC åbner med en keynote, hvor vi får nyt om iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.

Apples keynote ventes at blive afholdt mandag d. 7. juni kl. 19:00 dansk tid.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.