Forside Indhold og distribution Biograf

Imperial-biografen først med THX Ultimate Cinema i Europa

-
Imperial i København. Foto: PR

Nordens største biografsal bliver den første biograf i Europa med THX Ultimate Cinema

Imperial-biografen i København har nordeuropas største sal med 998 pladser, og når biografen åbner igen efter corona-pausen så bliver det med en opgradering af billede og lyd.

Biografen er nemlig den første i Europa til at installere THX Ultimate Cinema. Det fortæller Nordisk Film i en udmelding.

Annonce:

Opgraderingen, der markerer biografens 60-års jubilæum, har biografejeren Nordisk Film lavet sammen med THX og Cinionic. THX Ultimate Cinema er en videreudvikling af THX Cinema.

I biografen vil der fremover kunne opleves en 4K dual-laserprojektion med højere lysstyrke, et RealD Ultimate lærred, samt Dolby Atmos-lyd og tilpasset filmformat.

“Vi er meget stolte af at præsentere Europas første THX Ultimate Cinema i Nordisk Films flagskib Imperial. Det vil give de danske biografgængere det skarpeste og mest dynamiske billede og lyd, de nogensinde har oplevet, når de igen kan se film på Imperials gigantiske lærred”, fortæller Casper Bonavent, direktør for Nordisk Film Biografer Danmark, og han fortsætter:

“Imperial runder 60 år i år og er Danmarks førende gallabiograf. Så det er helt på sin plads at fejre denne milepæl i dansk biografhistorie med en opgradering af Nordens største biograf til den ultimative biografoplevelse. Opgraderingen til THX Ultimate Cinema viser vores stærke tro på biografmediet og vores ambitioner om altid at give vores gæster den allerbedste biografoplevelse”.

De danske biografer er stillet i udsigt at de kan åbne igen d. 6/5 mod fremvisning af et coronapas eller en frisk negativ coronatest.

 

THX Ultimate Cinema powered by CGS er:

– Dual 4K-Laser Projection System: Banebrydende, state-of-the-art Cinionic dual-laser projektorer fra Barco leverer billeder i 4K-opløsning med øget lysstyrke, kontrast, klarhed i billede og strålende farver.

– Immersive Audio: Fuldt optimeret immersive sound speaker-systemer, som er designet til at forstærke lydeffekten gennem højtalere på samtlige flader i biografsalen, som derved indhyller publikum i filmens lyd.

– Akustiske forbedringer: Arkitektoniske og akustiske specifikationer er efterlevet for at sikre, at biografsalen gengiver lyden præcist og klart.

– Eksklusivt formateret indhold: Film bliver formateret for at berige filmoplevelsen på CGS-lærredet.

Kilde: Nordisk Film

 

Annonce:
Forrige artikelIKEA lancerer ny lysslange i Trådfri-serien
Næste artikelWaoo skal være landsdækkende med ny eneejer bag roret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.