Forside Produkter Computere

Ny prisvenlig og trådløs høretelefon fra Creative

-

Creative er klar med Sound Blaster JAM V2, som er en budgetvenlig hovedtelefon, der er designet til alsidig lyd og underholdning. Sound Blaster JAM V2 har ligesom sin forgænger et fjerlet design og Neodymium-drivere, men kommer nu også med Bluetooth 5.0, forlænget batterilevetid på op til 22 timer samt avancerede lydkodecs (aptX HD og aptX Low Latency), for at kunne tilbyde brugerne en forsinkelsesfri og trådløs lytteoplevelse

Med mere end 30 års audioerfaring på bagen leverer Creative med Sound Blaster JAM V2 en rig og klar lyd, der er ideel til både musik, film og spil. Det fortæller Creative i en pressemeddelelse sendt til recordere.dk.

Annonce:

Oven i det giver en såkaldt Multipoint-forbindelse brugerne mulighed for nemt at oprette forbindelse og skifte mellem to forskellige Bluetooth-enheder på samme tid.

Med dobbeltmikrofoner og Qualcomm cVc 8.0-støjreduktionsteknologi tilbyder Sound Blaster JAM V2 også forbedret opkaldskvalitet og arbejder aktivt for at forstærke ens stemme under opkald, samtidig med at den reducerer baggrundsstøj.

Sound Blaster JAM V2 kommer også med Creatives nye SmartComms Kit, inklusive VoiceDetect, der automatisk slår brugerens mikrofon til og fra baseret på stemmedetektion. Dertil kommer en to-vejs NoiseClean-funktion, der giver brugerne mulighed for at høre og blive hørt tydeligt under onlineopkald. Brugere kan nemt få adgang til alle disse funktioner via den helt nye Creative-app ved at tilslutte høretelefonen til pc’en. Appen er Creatives nyeste softwareplatform, der kommer med en integreret brugergrænseflade på tværs af forskellige produkter, og som nu er tilgængelig på Windows 10.

Pris og tilgængelighed

Sound Blaster JAM koster 39,99 EUR (ca. 299 DKK), og kan forudbestilles på Creative.com, du kan også se dagspris hos danske forhandlere her.

Annonce:
Forrige artikelSlog ‘The Mandalorian’: Ny MCU-serie er den største Disney+-premiere til dato
Næste artikelMINITEST: Trådløs in-ear lyd med Sennheiser IE100 Pro Wireless
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.