Forside * Nyheder

Nyt showroom: LydArkitekten har fokus på æstetik, design og lyd

-

LydArkitekten åbner et 200 m2 stort showroom i Hillerød hvor æstetik, design og lyd skal gå op i en højere enhed

LydArkitekten er en ny spiller på det nordsjællandske marked.

Annonce:

Indehaver er 42-årige Christian Pabst, der har mere end 20 års erfaring indenfor hifi, lyd og billede. Uddannet radiomekaniker med 15 års erfaring i Hi-Fi Klubben, de seneste 8 år som elektronikkædens franchisetager Hillerød-afdelingen.

Nu har Christian skabt et nyt koncept under eget brand, LydArkitekten. Et sted hvor der arbejdes med gennemtænkte løsninger.

Målet er at gøre LydArkitekten til din specialist, når det gælder lyd og billede. Man sammensætter løsninger, hvor æstetik, design og lyd går op i en højere enhed. Man skaber innovativ anvendelse af højttalere i boligen, virksomheden eller offentlige institutioner og rum.

Nu åbnes et 200 m2 specialindrettet showroom i Hillerød, med alt indenfor højttalere til indbygning i vægge og lofter, både synlige og “usynlige”. Men der er også mere klassiske HiFi-produkter på hylderne.

 

Galleri

Flere billeder fra showroomet.

 

Tid & sted

Du finder LydArkitekten på Industrivænget 11, 3400 Hillerød (se på kort)

  • Man-fre 10-16
  • Lørdag 10-13

Showroomet åbner onsdag d. 31/3 kl. 10:00. På åbningsdagen er der ekstraordinært længe åbent til kl. 20:00.

Åbningstilbud er 20% rabat på alle højttalere (gælder t.o.m. 30/4).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.