Forside Produkter Medieafspillere

OFFICIELT: Her er Sonos Roam – Med danske priser

-

Alt hvad vi har hørt indtil nu omkring Sonos Roam i de læk som recordere.dk har skrevet om de seneste dage passer. Men nu er det officielt. Sonos er klar med en ultrabærmar smarthøjttaler, der både kan køre WiFi og Bluetooth, og så kan du bruge den som Bluetooth gateway i dit Sonos økosystem.

Sonos præsenterede i dag Sonos Roam, en ultrabærbar smarthøjttaler med fantastisk lyd både derhjemme og ude på eventyr. Roam kører på Sonos-systemet via WiFi og skifter automatisk til Bluetooth, når du tager den med ud. Højttalerens kraftige lyd tuner sig selv i forhold til omgivelserne og overgår forventningerne til en højttaler i den størrelse. Den er nem at betjene og nye smartfunktioner gør det lettere end nogensinde at nyde musik og andet indhold overalt.

Annonce:

 

Sonos Roam vejer under et halvt kilo og har et elegant, men robust design. Roam kan købes fra den 20. april til 1.349 kr. Den kan forudbestilles fra i dag på sonos.com.

“Vi har skabt Roam, så vores kunder kan tage Sonos-oplevelsen med overalt,”

“Vi har skabt Roam, så vores kunder kan tage Sonos-oplevelsen med overalt,” siger Patrick Spence, Sonos’ CEO. “Det er ikke kun vores smarteste og mest alsidige højttaler til dato, det er også vores billigste. Roam giver millioner af nye kunder mulighed for at komme i gang med Sonos, og produktet lander på det helt rigtige tidspunkt, nu hvor vi snart kan begynde at mødes med venner og familie igen.”

Let og elegant WiFi- og Bluetooth-forbindelse giver ubesværet streaming, uanset hvor du er. Med den nye Sound Swap-funktion kan du ved at holde Play/Pause-knappen nede flytte musikken til den nærmeste højttaler i dit system og tage lyden med fra rum til rum. Med de fleksible tilslutningsmuligheder kan du også streame til hele dit system via Bluetooth, og med Sonos-appen kan du gruppere enhver Sonos-højttaler med Roam, når du streamer via Bluetooth.

Roam fungerer med mere end 100 streamingtjenester, bl.a. Sonos Radio. Den kan både styres fra Sonos-appen, med stemme via Google Assistent, med Apple AirPlay 2 eller direkte fra din foretrukne streaming app.

 

Fintunet til god lyd selvom den er lille

Som alle Sonos’ produkter er Roam fintunet af førende lydeksperter fra musik- og filmbranchen for at sikre, at højttaleren gengiver indholdet præcist, som det skal lyde. En omhyggeligt designet akustisk struktur giver en rig og detaljeret lyd med klarhed, dybde og fylde, som man normalt vil forvente af en større højttaler.

“Af en lille bærbar højttaler at være har Roam en stor og autentisk lyd. Den lyder hverken forceret eller kunstig pga. dens tekniske design. Den er unik i sin kategori, fordi den faktisk spiller som en fintunet højttaler og ikke som en megafon,” siger Emily Lazar, Grammyprisvindende lyddesigner og medlem af Sonos sound board.

Roam fås i Shadow Black og Lunar White. Dens trekantede form og bløde profil gør den behagelig at holde i hånden. Roam er stilren, robust, og så den er støvtæt og fuldstændig vandtæt med IP67-rating. Den har endestykker af silikone og fysiske knapper for at beskytte mod stød. Med op til 10 timers kontinuerlig spilletid på én opladning og op til 10 dages batteritid, når den ikke bruges, er Sonos Roam er klar til lidt af hvert. Roam oplades med det medfølgende USB-C-kabel, med en trådløs Qi-oplader eller en trådløs, magnetisk specialoplader fra Sonos, der købes separat.

 

Roam passer med sin kompakte størrelse i enhver taske eller selv det mindste hjørne i stuen. Højttaleren kan placeres lodret, så den fylder mindre, eller vandret for at give øget stabilitet på ujævne overflader udendørs. Selv emballagen er fremstillet af 100% bæredygtigt papir, minimerer forbruget af blæk og indeholder ikke engangsplastik.

 

Pris og levering

Sonos Roam kan forudbestilles fra den 9. marts kl. 22:00, og leveres fra den 20. april, hvor dem som har forudbestilt også får den leveret. Sonos Roam kommer i sort og hvid og koster 1.3.49,-

Den lille trådløse QI oplader skal købes ved siden af, og kommer til at koste 369,-

Specifikationer

  • Mål 168 × 62 × 60 mm
  • Vægt 0,43 kg
  • IP-rating En rating på IP67 for beskyttelse mod støv og vand. Kan nedsænkes i vand på op til 1 meters dybde i 30 minutter.
  • Batteri Giver op til 10 timers kontinuerlig spilletid på én opladning og varer i op til 10 dage i dvaletilstand.
  • Automatisk Trueplay tuningteknologi Tager højde for det, der er omkring dig, og justerer på smart vis lyden efter højttalerens orientering og placering, samt hvad der lyttes til. Tilgængelig via både WiFi og Bluetooth
  • Strømforsyning USB-C-port 15 W, 5 V, 3 A.
  • Opladning Oplad med det medfølgende USB-C-kabel og en USB-strømadapter eller en trådløs Qi-oplader. Klikkes magnetisk på Sonos’ trådløse specialoplader, der sælges separat.
  • Trådløs forbindelse Forbindes til dit WiFi-netværk med en 802.11 b/g/n/ac 2,4 eller 5 GHz router.
  • Bluetooth Stream musik og mere med Bluetooth 5.0.
  • Apple AirPlay 2 Kan bruges med Airplay 2 på Apple-enheder med iOS 11.4 eller nyere.

Galleri

Annonce:
Forrige artikelHuawei er ikke længere nummer ét i sit eget hjemland
Næste artikelOm en uge vil Samsung lancere noget ”awesome” – men hvad?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.