Forside Indhold og distribution Film

Paramount+ åbner d. 25/3 i Apple TV app

-

Paramount åbner deres streamingtjeneste i Norden den 25. marts 2021

ViacomCBS er på trapperne med streamingtjenesten Paramount+ i Danmark.

Annonce:

Den amerikanske streamingtjeneste bliver tilgængelig via partnere, ligesom den bliver integreret som en tv-tjeneste i Apple TV app – samme app som giver adgang til tjenesten Apple TV+ og køb/leje via iTunes-butikken.

Apple TV-app’en er tilgængelig i Norden på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch og MacBooks, på udvalgte smart-TV fra Samsung, LG og Sony samt på PlayStation og Xbox.

Derudover bliver den nye Paramount+ lanceret som bland-selv-produkt hos YouSee og vil være en fast del af YouTv. Derudover kan man også få Paramount+ med Allente (tidligere Viasat og Canal Digital).

Senere i april bliver tjenesten tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app.

“Paramount+ har en stærk position til at opbygge en tilstedeværelse som en central aktør i det nordiske streaminglandskab”, fortæller Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS, i en udmelding og han fortsætter:

“Paramount+ tilbyder et bredt udvalg af indhold på tværs af alle de vigtigste genrer. Vi er glade for at kunne tilbyde vores streamingtjeneste til forbrugerne via Apple TV-kanaler samt via vores lokale partnere, inden vi introducerer tjenesten som sin egen særskilte app senere i april”.

Paramount fortæller at på tjenesten vil der i år blive adgang til 6.000 episoder og film, og den vil være hjemsted for indhold fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios. Dertil et udvalg af Paramount+ originalproduktioner, eksklusive “first-run”-film og scriptede dramaer, serier fra Nickelodeon, MTV-shows, film fra Paramount og en bred vifte af globalt og lokalt premium-indhold på tværs af genrer.

 

Pris og tilgængelighed

Paramount+ vil koste kr. 59/måned.

Den har nordisk premiere torsdag d. 25. marts.

Der er 7 dages prøvetid.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.