Forside Nyheder

Slog ‘The Mandalorian’: Ny MCU-serie er den største Disney+-premiere til dato

-

’The Falcon and The Winter Soldier’ var ventet med spænding, og der var åbenbart mange, der var klar til at få den spænding udløst.

Da det stod klart, at Marvel Cinematic Universe (MCU) ville blive udvidet med serier på Disney+, var det ’The Falcon and the Winter Soldier’, der først gik rygter om. Siden kom rygterne om ’WandaVision’ og ’Loki’ og de andre serier, der er på vej.

’The Falcon and The Winter Soldier’ samler op, der hvor ’Avengers: Endgame’ endte, og det var formentlig meningen, at den skulle have åbnet ballet. Men så kom COVID-19 som bekendt i vejen og forsinkede alting.

Annonce:

Der kan være en del produktionsmæssige detaljer, der gjorde det muligt for ’WandaVision’ at overhale ’The Falcon and The Winter Soldier ’ indenom, men selv om førstnævnte indebærer en virkelig interessant og anderledes vinkel på følgerne af begivenhederne i ’Avengers: Endgame’ smagte den måske lidt mindre af MCU end hvad mange fans havde forentet.

Med andre ord ventede mange stadig på ’The Falcon and The Winter Soldier’. Og i fredags blev spænding så udløst med et premiere-afsnit, der mildest talt åbner med en actionsekvens af den type, vi ellers kun er vant til at se på det store lærred (ingen spoilere derudover!).

Mest sete i hele verden

Spændingen var åbenbart så stor, at premieren på serien ifølge Disney blev set af flere mennesker end nogen anden seriepremiere i streamingtjenestens historie. Nu er der jo stadig tale om en temmelig ung streamingtjeneste, så det siger måske ikke så meget – hvis det ikke lige var for ’The Mandalorian’.

’The Mandalorian’ skrev nemlig historie ved at være det eneste, rigtige, nye trækplaster på Disney+, der kunne få folk til at abonnere på tjenesten, hvilket gjorde Disney+-åbningen til en af de mest succesfulde nogensinde med over 10 millioner betalende abonnenter på førstedagen. Dette gøres kun mere imponerende af, at tjenesten kun var åben i nogle få, engelsksprogede lande til at begynde med.

Men både ’The Mandalorian’ og ’WandaVision’ har altså måttet se sig slået af premieren på ’The Falcon and The Winter Soldier’. Disney vil som sædvanligt ikke ud med, hvor mange mennesker, der konkret kiggede med henover åbnings-weekenden, men det har været temmelig mange.

Ifølge Disney var premiereafsnittet nemlig ikke kun den mest sete seriepremiere på Disney+, når man tæller hele weekenden med. Det var samtidig den mest sete, enkeltstående titel på tværs af hele kloden fredag, lørdag og søndag.

Det er klart, at Disney+ har fået skrabet en hel del flere abonnenter til sig siden premieren på ’The Mandalorian’, især fordi tjenesten nu er åben i mange flere lande. Men derfor siger det stadig noget om MCUs popularitet, at ’The Falcon and the Winter Soldier’ kan rydde bordet på denne måde.

Annonce:
Forrige artikelParamount+ åbner d. 25/3 i Apple TV app
Næste artikelNy prisvenlig og trådløs høretelefon fra Creative
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.