Forside Nyheder

Waoo skal være landsdækkende med ny eneejer bag roret

-
Waoos hovedkvarter i Tilst ved Aarhus. Foto: recordere.dk

Energiselskabet Fibia køber de hidtidige medejere ud af Waoo og målet er at blive landsdækkende.

Waoo blev skabt som energiselskabernes egen leverandør af TV, bredbånd og telefoni tilbage i 2010, og har siden haft løbende udskiftning i ejerkredsen, efterhånden som energiselskaberne fik andre interesser og aftaler. Som energikæmpen Norlys der ejer Stofa og Boxer TV, og derfor ikke længere har interesse i Waoo.

Fibia har løbende øget sin ejerandel af Waoo, og nu skifter det fra en 79% ejerandel til 100% ejerandel. Fibia har købt Aura, NEF-Fonden og Energi Fyn Bredbånd ud af Waoo. Det skriver Fibia i en udmelding.

Annonce:

“Vi har to gode og stærke forretninger. Fibia har et veludbygget fibernet og Waoo er et stærkt brand, der er kåret bedst i test ni år i træk. Sammen kan vi styrke og udvikle Waoo og samtidig arbejde med hele værdikæden”, fortæller adm. direktør i Fibia, Casper Holst-Christensen han og tilføjer:

“I den hidtidige ejerkreds er vi helt enige om, at det bedste afsæt for Waoos videre udvikling er en aktiv og fokuseret ejer”.

De tidligere medejere vil fortsat levere Waoos produkter.

 

Landsdækkende Waoo

En af ambitionerne er at gøre Waoo landsdækkende.

“Vi skal levere Waoos produkter i flere net end vi gør i dag og vi skal accelerere kundetilgangen”, fortæller Casper Holst-Christensen.

I dag er Waoos produkter ude i omkring 300.000 hjem.

De cirka 50 medarbejdere i Waoo vil fortsat have base i Tilst ved Aarhus.

 

Annonce:
Forrige artikelImperial-biografen først med THX Ultimate Cinema i Europa
Næste artikelChok: Kurs mod markant prishop for alle bredbåndsforbindelser
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.