Forside Produkter Computere

Kort nyt

-

Top Gun: Maverick forsinkes yderligere

Endnu en film får premieredatoen udskudt. Det er den nye Top Gun: Maverick film. En efterfølger til 80’er klassikeren Top Gun. Den nye film, med Tom Cruise i hovedrollen, skulle oprindelig have haft biografpremiere før jul sidste år. Corona fik så skubbet den premiere til sommeren 2021, og nu forlyder det ifølge magasinet Deadline, at premieredatoen endnu en gang er rykket. Denne gang til 2. halvdel af november.

Annonce:

 

3 udvider byt-til-nyt koncept

Teleselskabet 3 udvider nu deres genbrugskoncept: Byt til nyt. Fremover kan 3-kunder også fremover kan indlevere gamle smartwatches fra Apple og Samsung i alle 3Butikker og få rabat ved køb af en ny mobil, tablet eller smartwatch. Tidligere kunne man alene indlevere gamle mobiler og tablets.

 

Rekord for overclocking af DDR4 RAM

HyperX, der er gamingafdelingen hos memory-specialisten Kingston Technology fortæller at de har sat ny verdensrekord i hastighed på DDR4 RAM. Med et HyperX 4600MHz Predator DDR4 8G-modul lykkedes det at overclocke memory til en clockfrekvens på 7.156 MHz.

 

Nu skifter Viasat og Canal Digital navn

Forberedelserne har været undervejs i noget tid, men nu sker det. De fusionerede leverandører af satelllit-tv, Viasat og Canal Digital, bliver nu samlet under ét navn: Allente. Det sker fra 13. april.

 

Annonce:
Forrige artikelMini-test: Strong LEAP-S1 4K Android TV-boks med Dolby Atmos.
Næste artikelRingsted: Nu åbner første Power med franchise-ejere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.