Forside Produkter Medieafspillere

Ny Apple TV-remote var ikke til ny Apple TV

-
Apple TV-remote. Foto: Universal Electronics

Rygterne har svirret om en ny fjernbetjening til Apple TV længe, med håb om at der fulgte nyt Apple TV med.

Forleden dag dukkede oplysninger op i koden til tvOS 14.5 beta 6. En ny fjernbetjening til Apple TV med intern reference B519.

Det satte straks gang i rygterne: Er det nu Apple kommer med en opdateret udgave af deres medieafspiller Apple TV, styret af en ny fjernbetjening?

Annonce:

Men nu lægger Apple-magasinet 9to5mac dette rygte i graven, i hvertfald for nu.

 

Illustration af ny Apple TV remote via 9to5mac.com – Illustration: recordere.dk

 

For den illustration der blev fundet af den ny fjernbetjening (billeedet lige ovenfor) viste sig være for en fjernbetjening fra Universal Electronics (billedet øverst i artiklen).

Det forlyder at Apple har samarbejdet med kabel-tv-operatører om at bruge den fjernbetjening i stedet for den medfølgende Siri-remote med touch.

At den fjernbetjening dukker op i koden til tvOS 14.5 betyder nok at der nu understøttes funktioner fra den fjernbetjening på Apple TV. En synlig forskel er knappen guide, der formentlig kan kalde en tv-guide frem for foretrukne tv-udbyder.

Så tilstedeværelsen af en ny fjernbetjening til Apple TV peger ikke direkte på ny Apple TV-medieafspiller. Der er ingen friske rygter om hvornår den hardwareopdatering måtte komme.

 

Annonce:
Forrige artikelAvis: LG mobil kaster håndklædet i ringen mandag
Næste artikelUniversal overvejer at droppe Netflix ligesom Disney og Warner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.