Forside Nyheder

Paramount+ kan nu ses direkte

-

Paramount+ er ikke længere eksklusiv Apple TV-app. Nu kan tjenesten tilgås direkte.

Efter en 5 ugers “eksklusiv” adgang via Apple TV-app’en og partner tv-distributører der er Paramount+ nu sprunget ud som en streamingtjeneste der kan tilgås direkte af alle.

Annonce:

ViacomCBS Networks International, der står bag tjenesten, fortæller at fra i dag er Paramount+ tilgængelig online for alle forbrugere i hele Norden.

Dette via Paramount+ app på:

  • Apple iOS
  • Android
  • Apple TV
  • Android TV

Samt via browser peget mod paramountplus.com

“Vi er meget glade for nu at gøre det muligt for danske og nordiske seere at opleve det bedste indhold fra vores populære kanaler på vores egen platform til en pris, der er betydeligt lavere end andre streamingtjenester. Lanceringen via vores partnere var meget vellykket, og nu er vi glade for, at endnu flere forbrugere kan udforske Paramount+”, fortæller Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS, i en udmelding.

Paramount+ er hjemsted for film og tv-serier som Showtime premierer og klassikere, egne produktioner, og indhold fra ViacomCBS-kanaler som MTV, Nickelodeon og Comedy Central. Der er indbygget forældrekontrol, så det kan styres hvad børnene må se.

Paramount+ koster kr. 59/måned med 7 dages prøvetid.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.