Forside Detail

Ringsted: Nu åbner første Power med franchise-ejere

-
Thomas Bøge har uploaded et billede til Google Maps af butiksombygningen

Power åbner butik nr. 20 i Ringsted og det bliver kædens første butik med franchise-ejere.

Elektronikkæden Power slog dørene op til første butik i august 2015 og sidenhen er der åbnet yderligere 18 butikker.

Alle de nuværende 19 butikker er centralt ejet, af Power-kæden selv, men nu satses der på at invitere franchise-ejere ind i kæden. Så en butik kan markedsføres under Power brand, PR og marketing – men have andre ejere.

Annonce:

Bag Power-butik nr. 20 i Ringsted står makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen. De driver i dag ni Punkt1- og Expert-butikker, og det er netop en kombineret Punkt 1 og Expert-butik der nu er ombygget til en Power-butik.

“Da jeg hørte om muligheden første gang, sagde jeg bare ja. Og bagefter snakkede jeg med vores finansielle bagland, og de vendte også tomlen opad og sagde: »Det gør I bare«. Så vi har været på helt fra starten”, fortalte Steen Jensen tilbage i januar til Sjællandske Nyheder, og fortsætte:

“Power kommer med et meget større markedsføringstryk, end vi kan mønstre i Punkt1 og Expert. Og jo mere, vi kan annoncere, jo flere kan vi selvfølgelig nå ud til. Det vil vi så kombinere med den gode service, som vi i forvejen er kendt for i vores Punkt1- og Expert-butikker”.

 

Find vej

Den ny Power ligger i Ringsted Shoppingcenter.

Adressen er Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted (se på kort)

På åbningsdagen 12/4 er der kun adgang efter tidsbestilling (book en tid)

 

Annonce:
Forrige artikelKort nyt
Næste artikelEndelig: Ny Star Trek-film i 2023
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.