Forside Produkter Gadgets

SLUT: Logitech stopper med Harmony fjernbetjeninger

-
Logitech Harmony Elite og Hub

Logitech stopper med at producere Harmony fjernbetjeninger, og stopper salget når lagret er tomt.

Logitech har meddelt, at de stopper med at producere universal-fjernbetjeninger, og det betyder for mange, at de ikke længere kan købe nye Logitech Harmony modeller.

Logitech lover dog at yde support på de gamle modeller, så længe der er kunder der bruger dem, og det er vigtigt fordi mange dele af Logitech’s økosystem hentes fra en online database, der drives af Logitech, og hvis den lukker, vil det være svært at bruge nye enheder på Harmony fjernbetjeningerne.

Annonce:

Det var i 2004 at Logitech købte Intrigue Technologies, der oprindeligt lavede de dengang meget populære Harmony universal-fjernbetjeninger, der kan styre næsten alt husets elektronik uanset om det er via infrarød, Bluetooh eller WiFi.

Efter der er kommet smartere streamingløsninger som Apple TV og smart TV løsninger, er behovet for smarte fjernbetjeninger ikke længere helt så stort, og allerede i 2019 fortalte Logitech direktør Bracken Darrell, at Harmony markedet ikke længere var så stor en forretning for Logitech. Til gengæld boomer salget af tastatur og mus, fordi så mange arbejder hjemmefra i disse COVID19 tider.

Logitech Harmony er ikke den første multi-fjernbetjening til at lukke, for få år siden forsvandt NEEO inden den rigtigt havde nået at slå an.

Annonce:
Forrige artikelSamsung vil købe OLED tv-displays af LG (rygte)
Næste artikelMini-test: Strong LEAP-S1 4K Android TV-boks med Dolby Atmos.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.