Forside Nyheder

Canadiske Nanoleaf smartlys har indtaget Norden med succes.

-

Den canadiske producent af smartlys Nanoleaf, har på de sidste tre år tredoblet omsætningen i norden, og bruges nu af over 100.000 brugere.

Nanoleaf der mest kan sammenlignes med smartlys møder Lego, giver dig muligheden for at lave dine egne lyskonstruktioner baseret på flere forskellige former. Og efter produkterne er blevet lanceret i Norden har mere end 100.000 brugere nu Nanoleaf installeret i deres hjem.

Nanoleaf kan bl.a. købes hos Apple og i Elgiganten, og det er det samarbejde som nu har givet pote, fortæller CEO Gimmy Chu i en pressemeddelelse til recordere.dk

Annonce:

“Den skandinaviske tradition for at tænke i lys er verdensberømt og kendt af alle, som interesserer sig for lamper og lyskilder som et helt afgørende element i hjemmets indretning. Lys er ikke bare lys i Norden, men i høj grad et udtryk for personlig smag. På den måde passer vores produkter perfekt til det nordiske marked, og derfor er det ikke så overraskede, at vores produkter nu begynder at få et godt tag i det designbevidste nordiske publikum.”, fortæller Gimmy Chu.

 

Smart-lightning som byggeklodser

Nanoleaf Shapes er modulbaserede LED-paneler, som giver ubegrænsede muligheder for at udforske, skabe og lege med lys. Med Nanoleaf Shapes-produkterne kan man bygge mosaikker af lys ved at kombinere forskellige former gennem Connect+ -der er Nanoleaf teknologi.

Man kan kombinere alle mulige mønstre med Nanoleaf Hexagons, Triangles og Mini Triangles og ved at styre lyset med en Nanoleaf App, der også kan styres af Google Assistant og Apple Siri.

 

Man kan vælge mellem over 16 millioner farver, oprette og justere farvedesigns samt indstille panelerne, så de f.eks. reagerer på berøring eller på musik. På den måde passer Nanoleaf Shapes-produkterne til mange situationer – hvad enten det handler om at indrette den perfekte hjemmebiograf eller gamer-hule, om at skabe den helt rigtige atmosfære til yoga-timen eller om at blive vækket af blidt lys om morgenen.

 

Nanoleaf Essentials-produkterne består af lyspærer og strimler med LED-lys, som kan justeres i mange farver. Essentials-produkterne er baseret på den seneste teknologi og indeholder alle grundlæggende smarte-lightning funktioner. Nanoleaf Essentials er baseret på Thread-standarden – den nye netværksprotokol der med lynhurtige responstider, pålidelig opkobling og en uovertruffen rækkevidde, der tillader hurtig og sikker styring af alle Essentials-produkter.

Annonce:
Forrige artikelPhilips Hue lover at alle deres produkter vil understøtte IoT standarden “Matter”
Næste artikelVW starter selvkørende minibus-tjeneste i 2025
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.