Forside Nyheder

Følg EM bold på DRTV fra udlandet

-

DR viser EM i fodbold på streamingtjenesten på DRTV i udlandet

DRTV har som en tjenesten med fri adgang hidtil haft udfordringer med at vise sport til danskere i udlandet, men nu er der fundet en løsning til EM bold.

Annonce:

For med EM-slutrunden kan man for første gang følge en stor sportsbegivenhed direkte på DRTV fra udlandet.

Skal du på ferie eller forretningsrejse i Europa, kan du med fordel pakke både DRTV og klaphat i bagagen. DR giver nemlig ferierende danskere mulighed for at se de 32 EM-kampe i herrefodbold, som DR viser, direkte på streamingtjenesten DRTV i en lang række europæiske lande.

“Vi vil gerne give danskerne de bedste muligheder for at opleve DR’s indhold på DRTV, og det gælder selvfølgelig også, når vi er fælles om store begivenheder som EM. Brugerne i dag forventer let adgang til DR’s indhold, også når de er på ferie”, fortæller Peter Rosberg, publiceringschef i DR med ansvar for DRTV i en udmelding, og han fortsætter:

“Derfor er vi glade for at kunne tilbyde fuld adgang til DRTV på rejser i Europa, så man kan tage alle EM-kampene, DR’s stærke korps af danske kommentatorer og hele DR’s dækning med sig i kufferten”. 

DR har løst rettighedsproblematikken ved at man skal bekræfte sin danske bopæl via NemID, i det login som benyttes på DRTV.

 

Sådan ser du DRTV i udlandet

– Log ind på DRTV
– Bekræft med NemID, at du har dansk bopæl
– Du kan nu se DRTV via din mobil, tablet eller internetbrowser

Det fulde indhold på DRTV er tilgængeligt i alle EØS-lande:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Kilde: DR

 

Annonce:
Forrige artikelOnePlus klar med nyt familiemedlem i Nordfamilien
Næste artikelSnart lader smartphones fuldt op på 8 minutter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.