Forside Produkter Mobil

Lækket reklamevideo afslører stort set alt om Sonys nye øretelefoner

-

Tidligere rygter er blevet bekræftet, men der er også flere nyheder, for eksempel 360 Reality Audio-understøttelse og opskalering af komprimeret musik.

Med mindre Sony ligefrem er ude efter at skabe noget buzz og spændt forventning til deres kommende øretelefoner, så har de virkelig et problem med hemmeligheder. I hvert fald i audio-divisionen, som Sony gør klogt i at holde langt væk fra f.eks. firmaets cybersikkerheds-afdeling.

Det ovenstående er naturligvis skrevet med et glimt i øjet og med respekt for den japanske gigant i øvrigt. Men Sony har altså ikke været specielt gode til at holde informationerne om deres kommende øretelefoner hemmelige.

Annonce:

Foreløbig har vi bragt to nyheder om WF-1000XM4, der begge afslørede en hel del lækkede detaljer. Nu er de sidste detaljer – med undtagelse af dansk pris og lanceringsdato – så blevet afsløret sammen med en ny video, der også ser ud til at bekræfte de tidligere rygter.

Præsentationsvideoen ser ud til at være lækket fra et frankofont land, og dukkede i første omgang op på YouTube, hvor den dog hurtigt blev pillet ned igen. Nu kan den ses på Reddit i stedet, takket være nogle hurtigttænkende brugere.

12 timers spilletid bekræftet

Som nævnt bekræfter videoen en del detaljer, herunder den detalje, mange savnede ved forgængeren WF-1000XM3: Den nye model har en IPX4-certificering og kan derfor tåle stænk fra regndråber og sved. Videoen bekræfter også, at ladeæsken kan oplades trådløst og hvis nærværende journalists halvdårlige fransk ikke er helt ved siden af, bekræfter en disclaimer-tekst ved minuttal 2:04, at spilletiden kan komme helt op på 12 timer med ANC slået fra.

Den samme tekst bekræfter, at æsken lader øretelefonerne op to gange, så den samlede spilletid er 8 og 24 timer med ANC slået til, samt altså 12 og 36 timer uden ANC. Sonys nye V1-processor og brugen af LDAC-codec’et, der sikrer mulighed for afspilning af hi-res-lyd er også bekræftet.

Men videoen fortæller os også nye ting om øretelefonerne. For eksempel, at de ikke blot understøtter hi-res-lyd, men at du også kan lytte til musik i Sonys 360 Reality Audio-format på dem. Flere streamingtjenester understøtter nu (eller er på vej til at understøtte) både hi-res og 360 Reality Audio, så det er god timing.

Skruer selv ned, når du taler

Når det gælder lydkvaliteten, fortæller Sony også i videoen, at der er helt nydesignede drivere i øretelefonerne, og at den førnævnte V1-processor understøtter DSEE Extreme, en Sony-teknologi, der dekomprimererer komprimerede lyddata på en måde, der ifølge Sony får musikken til at lyde bedre ved efterfølgende upsamling/opskalering.

Endelig er der også en smart funktion indbygget, som mange formentlig vil finde brugbar, hvis den altså virker ordentligt. Speak-to-Chat hedder funktionen (der kan sætte gang i en diskussion om forskellen på at tale og snakke), og den skruer ned for musikken, når brugeren siger noget.

På den måde behøver vedkommende ikke fumle med musikkilden eller tage øretelefonerne ud for at deltage i en hurtig samtale.Det eneste, vi ikke får noget at vide om i videoen, er som nævnt dansk lanceringsdato og pris. Men rygterne peger på en lancering midt i juni med en pris på 279,90 Euro eller cirka 2.156 kroner.

Annonce:
Forrige artikelVi har leget med HTC Vive Pro VR til Microsoft Flight Simulator 2020, og WOW…
Næste artikelOnePlus klar med nyt familiemedlem i Nordfamilien
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.