Forside Nyheder

Nu kan du bede din smarte støvsuger om at støvsuge et bestemt sted

-
iRobot Roomba i7/i7+

Som en af få støvsugere på markedet, kan iRobot Roomba i7/i7+ rengøre bestemte navngivne zoner via stemmestyring eller iRobot Home-app.

De små husholdningsrobotter er blevet gode – så gode, at det efterhånden er sjældent at mange finder den traditionelle støvsuger frem. Robotstøvsugeren iRobot Roomba i7/i7+ tilbyder nu en ny integration til f.eks. Google Assistant, at den kan tilpasse hvor den støvsuger udfra hvad du beder den om. Den er endda opmærksom på de lokale pollental, og anbefaler dig ekstra rengøring i pollensæsonen. Du kan kort sagt skræddersy din rengøring 100 % efter dine behov.

 

Annonce:

Rengør efter navngivne zoner som noget nyt

Som noget nyt kan iRobots premium Roomba-modeller rengøre efter navngivne zoner i et rum. Det vil med andre ord sige, at den kan rengøre præcis dér, hvor uheldet sker, og umiddelbart efter, det er opstået. Du behøver blot bede Google Assistant om at sende Roomba på opgaven.

Hey Google – støvsug under spisebordet

 

Hvordan fungerer det i praksis?

Via et Smart Map i iRobot Home-appen kan man angive og navngive specifikke zoner i et rum, så som sofa, køkkenbord, lænestol, børnenes skriveborde osv. Så ved Roomba præcis, hvor den skal rengøre, når du beder den rengøre under køkkenbordet efter morgenmaden. Den kører ud af ladestationen, hen til opgaven, fuldfører arbejdet, og kører automatisk tilbage til ladestationen. Helt uden din indvirken.

 

Pris og levering

  • Vejl. udsalgspris iRobot Roomba i7: DKK 4.999
  • Vejl. udsalgspris iRobot Roomba i7+ med Clean Base: DKK 6.999

Rettelse til artiklen:

Artiklen er baseret på en pressemeddelelse som iRobot’s danske distributør (Witt) sendte ud. Flere har i kommentarsporet nu fortalt at deres robotstøvsuger af et andet mærke kan det samme. Det beklager vi, og har rettet artiklen til.

Annonce:
KILDEPressemeddelelse, Witt Danmark
Forrige artikelNu virker både Spotify og TIDAL offline på Apple Watch
Næste artikelNy Sonos One SL er blevet grønnere og kræver S2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.