Forside Indhold og distribution Musik

Rygte: Apple Music lancerer HiFi-streaming uden prisstigning

-

Apple kan være på trapperne med HiFi streaming, og det ifølge et rygte uden prisstigning.

Lad det være sagt med det samme, det er kun et rygte indtil videre.

Annonce:

Men ifølge musikmagasinet Hits Daily Double vil Apple indenfor de næste uger lancere streaming i HiFi-kvalitet på tjenesten Apple Music. Magasinet citerer flere kilder indenfor musikindustrien for oplysningerne.

Kilderne fortæller samtidig at Apple vil lancere den ny HiFi-streaming til samme pris som standardabonnementet. I Danmark er det kr. 99/måned.

Ærkerivalen Spotify går den modsatte vej. De er netop er begyndt at sætte priserne op i flere lande, samtidig med at de også er på vej med HiFi-streaming.

Så hvis det er rigtigt at Apple hæver kvaliteten, uden at hæve prisen, så vil det være et aggressivt skridt. Musiktjenesterne har hidtil kostet det samme for standard-abonnementet. Der kan dog være tale om at ‘samme pris’-rygtet dækker over en form for introduktionspris, eksempelvis de første 3 måneder til samme pris som standard.

Pladeselskaberne og udgiverne siges at være gået i venteposition nu, for at se om Apples nye HiFi-streaming vil øge det samlede antal brugere af Apple Music, eller om der blot vil ske en konvertering. Altså at nuværende Apple Music-brugere blot skifter til HiFi-streaming, uden at det samlede antal abonnenter øges, lyder det fra Hits Daily Double.

Se også: Ny konkurrencesag fra EU: Apple favoriserer egen musiktjeneste

 

Annonce:
Forrige artikelNy konkurrencesag fra EU: Apple favoriserer egen musiktjeneste
Næste artikelEpic: Apples fortjeneste på App Store er næsten 80%
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.