Forside Nyheder

Sonos ikke klar med Apple Music Lossless til lanceringen.

-

Sonos vil ikke understøtte Apple Music Lossless og Dolby Atmos når det lanceres i juni. Det fortæller Sonos til recordere.dk.

I forbindelse med lanceringen af Apple Music Lossless og Spartical audio, ville det være nærliggende at en virksomhed som Sonos, der leverer trådløs lyd med understøttelse af musik fra rigtigt mange forskellige leverandører, ville være klar med support for både lossless og Dolby Atmos hos Apple Music, når det lanceres i juni 2021.

Annonce:

Recordere.dk har kontaktet Sonos, der bekræfter at de ikke er klar med understøttelse for Apple Music Lossless og Spartical Audio når det lanceres af Apple i Juni, men understreger at Sonos altid udvikler på nye funktioner og kvaliteter.

 

Sonos understøtter Tidal lossless

Sonos er ellers klar med understøttelse af lossless hos andre leverandører, og det burde derfor være en mindre opgave, at åbne op for det samme fra Apple, men om det kræver en større rettelse ved vi naturligvis ikke.

Med Tidal understøtter Sonos FLAC 16bit/44.1kHz, som er samme kvalitet som Apple Music understøtter i mindste kvalitet i Lossless. Oven i det kan Apple Music også tilbyde 24 bit/192 kHz.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.