Forside Detail

Telenor åbner virtuel butik med personlig betjening

-

Det er branchens første virtuelle butik herhjemme. Den kombinerer fordelene ved en fysisk forretning og en webshop.

Telenor åbner nu det de kalder ‘fremtidens virtuelle butik’ og det er danmarks første af sin art indenfor telebranchen. Butikken kombinerer fordelene ved en fysisk forretning og en webshop.

Annonce:

Teleselskabet giver som eksempel valg af en ny mobiltelefon. For uøvede kan det være en jungle at finde rundt i hvis man handler via nettet uden personlig rådgivning.

Kniber med tiden eller lysten til at gå ind i en fysisk butik, så er der nu mulighed for at prøve Telenors nye virtuelle shoppingformat i stedet.

 

Navnet er Telenor Live

Det nye butikskoncept hedder Telenor Live og tilbyder mobiler, abonnementer og tilbehør.

En Telenor-medarbejder viser rundt og giver rådgivning om de produkter eller services, for at finde det som matcher den enkelte kundes ønsker og behov.

Kunden vælger selv, om hun eller han vil have sit kamera tændt til, og de første erfaringer viser, at feedbacken fra kunderne er meget positiv.

“Vi er blevet meget mere fortrolige med at tale med hinanden over en videoforbindelse hen over det seneste år, og Telenor Live er en ny måde at handle på, som ligger helt naturligt i tråd med den udvikling”, fortæller privatkundedirektør i Telenor, Christian Hoffmann, i en udmelding, og fortsætter:

“Vi har taget det bedste fra den fysiske butik og webhandelen og slået det sammen. Der er fuldt fokus på den enkelte kunde, ekspedienten har god tid og skal ikke forholde sig til andre kunder under ekspeditionen”.

Udvalget i den virtuelle butik er det samme som i teleselskabets fysiske butikker, og varerne bliver sendt direkte hjem til kunden.

 

Tilgængelighed

Telenor Live har åben mandag-lørdag fra kl. 10-20 og kan besøges via Telenors hjemmeside.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.