Forside Nyheder

TV 2 hæver priserne for flow-TV kunder

-
Foto: recordere.dk

Den populære danske TV-Station TV 2 hæver over de næste tre år deres pris med 24%. Det sker ifølge TV 2 fordi færre og færre har flow TV pakker.

Fra nytår skal du betale 18 kr. mere om året for at se TV 2s hovedkanal. Dette gentager sig også i 2023 og 2024, hvor du ender med at skulle betale 282 kroner årligt for at se TV 2.

Danske Mediedistributører, der er interesseorganisation for danske TV-distributører som f.eks. YouSee og Stofa er utilfredse med at disse prisstigninger rammer kunder af flow-TV kanalen. Dette især fordi at TV 2 præsenterede et rekordflot overskud på 328 mio. kroner.

Annonce:

TV 2 fortæller at årsagen til prisstigningen skal findes i det faktum at færre danskere har et TV-pakke, og det rammer deres indtægter. Men når man tænker på at TV 2 i dag har over 700.000 abonnenter på deres streaming pakke TV 2 Play, er det ikke noget der formilder Danske Mediedistributører.

TV 2 fortæller at prisstigningen også skyldes køb af sportsrettigheder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.