Forside Baggrund

Det gule sundhedskort er klar som app

-

Nu er det gule sygesikringsbevis udkommet som app til Android og Apple iOS

Det gule sundhedskort følger efter kørekortet og bliver digitalt. Så fremover er det nok med telefonen, når der skal testes for corona eller andre situationer hvor der kræves fremvisning af sundhedskortet.

Annonce:

Den nye app hedder kort og godt: Sundhedskortet

Som det kendes fra plastickortet er der en stregkode som kan scannes, og som bl.a. indeholder personnummer (CPR). På den synlige del af personoplysningerne er CPR-nummeret skjult, men det kan vises ved tryk på en knap.

Der er mulighed for ekstra informationer udover standard med CPR, navn, adresse og læge. I eksemplet ovenfor, hentet fra Google Play-butikken, er der indskrevet hvordan man i den tilhørende region kommer i kontakt med en akut-læge (tlf. 1813).

 

Tilgængelighed

Find Sundhedskortet i Google Play (Android)

Find Sundhedskortet i App Store (Apple iOS)

 

Annonce:
Forrige artikelSnart lader smartphones fuldt op på 8 minutter
Næste artikelSpotify’s topjurist: ”Folk bør kende til Apples uetiske handlinger”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.