Forside Produkter Gadgets

Nanoleaf er klar med ny lys-serie med trælook inspireret af elementerne

-

Nanoleaf, producent af innovativ og designvenligt smart-home-belysning, lancerer i dag ’Elements’ – sekskantede lyspaneler med træ-look. Nanoleaf Elements kombinerer personlig boligindretning med skræddersyet smart-home-belysning.

De tynde, sekskantede moduler med trælook kan let arrangeres i personlige layouts, som giver mulighed for at skabe egne unikke lysoplevelser, som det aldrig er set før. Du bygger dit lys som du samler Lego.

Annonce:

 

Skabt for at se smukt ud – både tændt og slukket

Hvert Elements-panel har en trælignende struktur, der i den nye Elements-serie henter inspiration fra naturen. Panelernes afbalancerede neutrale tone er udformet, så de passer ind i de fleste hjem uanset stil.

Du designer selv dit lys, og de enkelte moduler forbindes via en lille klip og dobbeltklæbende monteringstape, som følger med.

 

Lyset trænger igennem trælooket

Når du tænder for dine Elements-sekskanter, breder der sig et blødt og dynamisk lys i dit hjem, som sætter stemningen for dagen eller for en afslappende aften. Nanoleaf Elements har et bredt spektrum af lys fra koldt til varmt og leveres med 11 udvalgte lysscener fra ’knitrende ild til ’beroligende vandfald, så du kan skabe din egen personlige oase.

“Vores mål er at give vores kunder mulighed for at bringe nogle af naturens elementer indendørs og skabe de beroligende oplevelser, som alle mennesker har brug for,” siger Gimmy Chu, administrerende direktør og medstifter af Nanoleaf i en pressemeddelelse til recordere.dk.

“Som teknologivirksomhed, der skaber smart-belysningsprodukter, er vores mål at bryde barrieren mellem teknologi og design. De fleste smart-produkter er lavet til kun at fokusere på funktionalitet, og ikke hvordan de passer ind i et hjem. Det vil vi lave om på. Nanoleaf Elements er designet med æstetik i tankerne og samler det bedste fra begge verdener.”

Let at sætte op og styre via App

Det er let at styre Elements via Nanoleaf-appen og få adgang til en bred vifte af funktioner og måder at tilpasse din belysning endnu mere på. Føl dig mere udhvilet om morgenen, og få en bedre søvnkvalitet om natten med Circadian Lighting-funktionen, som synkroniserer farvetemperaturen efter døgnets rytme. Desuden er der funktioner i appen, som ikke bare gør det muligt at skabe personlige lysdesigns, men også at udforske andres. Man kan indstille, hvornår lyset automatisk tændes og slukkes, og det er nemt at dæmpe lyset trådløst og justere farvetemperaturen.

 

Pris og levering

Nanoleaf Elements kan købes i Nanoleafs webshop samt hos Elgiganten og komme som et startkit med 7 lyspaneler til 1699 kroner samt en udvidelsespakke med yderligere 3 paneler til en listepris på 599,99 kroner. Lyset kan styres med den medfølgende manuelle controller eller ved hjælp af Nanoleaf App, Apple Home eller Google Home Apps, hvorfra der er adgang til flere funktioner. Du kan læse mere om Nanoleaf Elements her.

Recordere.dk er i gang med en anmeldelse af Nanoleaf som vi forventer kommer i løbet af et par uger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.