Forside Nyheder

OFFICIELT: Her er IKEA Billedramme med Sonos lyd

-


IKEA gentager nu det populære samarbejde med Sonos. Med lanceringen af det nye SYMFONISK-produkt danner samarbejdet denne gang ramme om din kunst på væggen med en billedramme, der har indbyggede højttalere.Kunst og kultur findes i mange former og størrelser. Med det nyeste samarbejde mellem IKEA og Sonos tages musik og kunst til nye højder. I en kombination af IKEAs ekspertise for boligindretning og Sonos’ spidskompetence fortsætter samarbejdet med målet om at skabe den bedste lyd i elegant design til de mange mennesker. Det nyeste produkt i serien SYMFONISK er en billedramme med indbygget lyd og WiFi.

Billedrammen kan hænge på væggen sammen med andet kunst eller for sig selv, ligesom den kan stå på gulvet eller på en reol. Muligheden for at skifte motivet ud gør det nemt at vælge en stil, der passer ind i det enkelte hjem og indretning.

Annonce:

 

SYMFONISK er designet ud fra konceptet om multifunktionelle og veldesignede lydprodukter, der har mere end én funktion i hjemmet. SYMFONISK-lampen gav lyd og lys, boghylden kombinerede musik med opbevaring, og den nye billedramme integrerer musikken i ens yndlingskunst.

 

Billedrammen fra SYMFONISK skaber forbindelse over Wi-Fi og kan enten spille selvstændigt eller i kombination med andre SYMFONISK-produkter eller Sonos-højttalere. Den nye billedramme med højttalere er en del af det voksende IKEA Home, der gør det muligt for de mange at nyde en smartere hverdag.

 

Understøtter Stereo-Pair og du kan udskifte fronten

SYMFONISK Billedrammen understøtter at du kan sætte to ens højttalere op i et stereopar, og oven i det tilbyder IKEA at du kan skifte kunsten, når du bliver træt af det billede du har.

De skulle også kunne bruges som baghøjttalere til f.eks. Sonos ARC soundbar.

 

AirPlay 2 men ingen Bluetooth

SYMFONISK Billedrammen kommer med S2 og så har den Airplay 2 support, så du kan bruge den med dine gæster, som ikke har adgang til dit Sonos setup. Til gengæld er der ikke understøttelse for Bluetooth.

Pris og levering

Billedrammen koster 1.499 kr. og er tilgængelig online og i alle varehuse fra den 15. juli 2021.

SYMFONISK Billedrammen måler 41 x 57 x 6cm.

Annonce:
Forrige artikelDom: Engagement i danske pirat-sider gav fængselsstraf
Næste artikelNyt design kan være på vej til Apple Watch
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.