Forside Produkter Mobil

Officielt: Sony klar med WF-1000XM4 med endnu bedre støjreduktion

-

Sony er klar med næste generation af deres populære WF-1000XM serie, der nu er version 4. Den kommer med bedre støjreduktion og bedre trådløs forbindelse.

WF-1000XM4 kommer med den nye Integrated Processor V1 der gør støjreduktionsfunktionen fra Sonys anerkendte QN1e-chip endnu bedre. Og den forbedrede bluetooth chip giver endnu bedre batteritid.

WF-1000XM4kommer med dual noise sensor-teknologi, der bruger to støjregistrerende mikrofoner pr. øre – én frontvendt mikrofon og én bagudvendt mikrofon. Dermed er det muligt at opfange og analysere lyden omkring dig, så du altid får den optimale aktive støjreduktion.

Annonce:

Hovedtelefonerne kommer desuden med en redesignet 6 mm driverenhed, der har 20 % større magnet, som, kombineret med en høj overensstemmelse i membranen, giver en forbedret ydeevne ved lave frekvenser og forbedrer WF-1000XM4s støjreduktion.

Med de nyudviklede støjisolerende ørepropper har WF-1000XM4 en endnu bedre pasform. Hovedtelefonernes materiale består af et unikt polyuteranskum, der både er blødt og elastisk, så ørepropperne sidder bedre fast i øregangen og giver en stabil pasform.

Samtidig sidder den også bedre ved kontaktområdet mellem øreproppen og øregangen, så lyden isoleres og støjen reduceres mere end før. Med Automatic Wind Noise Reduction-funktionen vil hovedtelefonerne registrere, når det blæser og automatisk undertrykke støj fra blæsten. Dermed kan du nyde den fulde lytteoplevelse uden støj i øregangen – selv på de mest blæsende dage.

 

Fantastisk lydkvalitet

Takket være LDAC, der er Sonys lydkodningsteknologi, kommer WF-1000XM4med High-Resolution Audio Wireless. LDAC overfører ca. tre gange så meget data (med maksimal overførelseshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth-lyd, hvilket gør det muligt at nyde lyd i høj opløsning og fantastisk kvalitet, næsten som var det en kablet forbindelse.

Takket være den specialdesignede 6 mm driverenhed, gengiver hovedtelefonerne en dynamisk lyd på trods af den lille størrelse, og membranen med høj overensstemmelse gengiver en dyb bas.

Den nye Integrated Processor V1 forbedrer samtidig lydkvaliteten og reducerer forvrængning, og tilbyder muligheden for LDAC-codec-behandling og DSEE Extreme.

Med både EDGE-AI og Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) bliver komprimerede digitale musikfiler opskaleret i realtid for at gendanne de høje frekvenser, der ellers fjernes under komprimeringen, for at levere en rig og mere hel lytteoplevelse.

 

En endnu smartere lytteoplevelse

Med Speak-to-Chat, der blev introduceret ved lanceringen af WH-1000XM4 og siden er blevet anmelderrost for sin innovation, gør WF-1000XM4det endnu nemmere at føre en samtale, mens du har hovedtelefoner på. Takket være Precise Voice Pickup-teknologi, som kombinerer fire mikrofoner og udfører avanceret lydsignalbehandling, kan Speak-to-Chat genkende din stemme. Det betyder, at lige så snart du taler, vil Speak-to-Chat automatisk sætte musikken på pause, så du kan høre lyden omkring dig og have samtaler – hvilket er praktisk, hvis du vil beholde hovedtelefonerne på under samtalen, eller du har hænderne fulde. Når din samtale er slut, vil musikken automatisk starte igen.

Hovedtelefonerne kommer også med funktionen Quick Attention, hvor du, blot ved at placere din finger på den ene hovedtelefon, kan sænke lydstyrken øjeblikkeligt og høre lyden omkring dig, og dermed høre meddelelser eller selv give en kort besked.

WF-1000XM4kommer også med Adaptive Sound Control, der justerer mængden af baggrundsstøj afhængigt af, hvor du er, og hvad du laver – uanset om du er på farten, er ude at gå eller står og venter. Over tid vil Adaptive Sound Control lære at genkende de steder, du ofte besøger – om det er din arbejdsplads, træningscentret eller din yndlingscafé, og vil skræddersy lyden, så den passer til dine omgivelser.

Hovedtelefonerne kommer desuden med mulighed for hurtigt at pause og sætte musikken i gang igen. Du kan blot tage hovedtelefonerne ud af øret, og så vil musikken stoppe, takket være en nærhedsregistreringssensor, der opfanger, om du kun har en eller begge hovedtelefoner i ørene. Lige så snart du sætter den tilbage, vil musikken starte igen.Bedre Bluetooth for en uforstyrret seeroplevelse

Den nyudviklede trådløse forbindelse synkroniserer helt nøjagtigt det, du ser på skærmen med det, du hører i hovedtelefonerne, hvilket giver en bedre seeroplevelse med lav forsinkelse. Det gør WF-1000XM4 perfekte til at se både tv-serier, film og meget mere.

Takket være Integrated Processor V1 er transmissionsalgoritmen blevet optimeret, hvilket giver WF-1000XM4 en klar og mere stabil Bluetooth®-forbindelse – selv i miljøer, hvor der er interferens.

 

Oplev en imponerende batterilevetid og trådløs opladning

Med hovedtelefonerne kan du lytte i helt op til 8 timer. Og med det medfølgende etui, der også fungerer som oplader og giver et skud strøm på farten, får du ligeledes 16 timers ekstra strøm. Er du på vej ud ad døren og har glemt at oplade hovedtelefonerne, kan de med 5 minutters lynopladning give op til 60 minutters ekstra strøm. Du behøver heller ikke blive nervøs for at løbe tør for strøm, for hvis etuiet kommer under 30 %, vil Sony | Headphones Connect-appen give dig besked.

 

 

Vandafvisende

Hverken sved eller vandstænk er en stopper for WF-1000XM4, der kommer med en IPX4 vandafvisende-klassificering. Hvad end du løber efter bussen i regnen eller sidder på dit kontor, vil WF-1000XM4 passe perfekt til situationen.

 

Nem parring & stemmeassistent

Sig blot ”Hej Google” eller ”Alexa” for at aktivere din foretrukne stemmeassistent og få håndfri hjælp.

WF-1000XM4understøtter også Googles nye Fast Pair-funktion: Med ét tryk, tilbyder WF-1000XM4 hurtig Bluetooth-parring med din Android-enhed. Hovedtelefonerne kommer desuden med Microsoft Swift Pair, der gør det nemt at tilslutte dem til Windows 10-enheder.

Kommer med 360 Reality Audio

360 Reality Audio, en ny omgivende lydoplevelse, kan nydes, når hovedtelefonerne er kombineret med en Android-smartphone eller iPhone, der har en understøttende streamingtjeneste-app. Funktionen omgiver dig med musik og giver dig en fantastisk lytteoplevelse.

 

Pris og tilgængelighed

WF-1000XM4 bliver tilgængelig fra juni til en vejledende udsalgspris på 2.000 kr. i farverne sort og sølv.

Annonce:
KILDEPressemeddelelse Sony Danmark
Forrige artikelHvem kan bruge iOS 15, iPadOS 15, WatchOS 8 og macOS Monterey?
Næste artikelApple Music Lossless er officielt lanceret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.