Forside Nyheder

Samsung i samarbejde med Hyper Island om stor nordisk uddannelsessatsning

-

Samsung satser stort på unge talenter i Norden med lanceringen af programmet Solve for Tomorrow. Programmet udvikles sammen med svenske Hyper Island, der er internationalt anerkendt for deres uddannelser og konsulentydelser med fokus på at skabe forandringer.

Siden 2010 har næsten en million unge mennesker i over 30 lande haft muligheden for at opleve og deltage i Solve for Tomorrow for at sammen at udvikle nye måder at skabe en positiv social forandring med hjælp fra teknologi og innovation. Og anderledes fra mere traditionelle undervisningsmetoder er fokus i programmet på design-thinking, som er en kreativ proces for problem-løsning med udgangspunkt i folks faktiske behov. Og med det ene formål at deltagerne tager udfordringen op fra idé til virkelighed. Et eksempel på en idé, der er blevet til virkelighed som resultat af Solve for Tomorrow, er en afsaltningsanordning, der renser vand ved hjælp af solenergi. Et projekt som blev startet af to studerende i Paraguay.

Annonce:

Det er dejligt, at Solve for Tomorrow endelig bliver lanceret i Norden. Det er en meget spændende mulighed, som vi håber vil bringe morgendagens skabere frem – unge menneskers som har en passion for en mere bæredygtig fremtid. Samarbejdet med Hyper Island er afgørende for projektet, da de har viden og erfaring med kreativ interaktion samt sjove og nye måder at tænke læringsprogrammer på. Vi ved, at der er en stærk vilje og stor ambition blandt unge mennesker, hvilket vi gerne vil være med til at fremme med hjælp fra teknologi og innovation”, siger Elin Wallberg, Corporate Citizenship & Partnerships Manager i Samsung Electronics Nordic.

Alle unge mellem 16 og 25 år vil have mulighed for at kunne ansøge om deltagelse i Solve for Tomorrow, enten som individ eller som et hold. Det er gratis at deltage, og der er ingen regler om tidligere viden og erfaring (udover engelskkundskaber). Programmet kan følges ved siden af arbejde eller uddannelse. Det eneste som kræves, er at man identificerer et problem eller en idé inden for et af tre områder: miljø, ligestilling eller sundhed og velvære. Målet for programmet er at lære og opnå ny viden samt at få adgang til et netværk, som kan føre til job eller interessante kontakter.

Det vil være muligt at ansøge til Solve for Tomorrow mellem 7. juni til 10. august 2021. Programmet starter i august med runde et, hvor alle får mulighed for at udvikle deres viden inden for design-thinking. I den sidste sidste fase vil 15 ideer gå videre til runde 2, hvor de den 16. december får muligheden for at præsentere for en jury af eksperter.

Juryen vil derefter udnævne en vinder.

Annonce:
KILDEPressemeddelelse, Samsung Nordics
Forrige artikelNanoleaf er klar med ny lys-serie med trælook inspireret af elementerne
Næste artikelPolk Audio Lancerer ny højttaler serie: Polk Reserve Series
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.