Forside Nyheder

TV 2 Play runder 800.000 abonnenter

-

Streamingtjenesten TV 2 Play har rundet en ny milepæl og har passeret 800.000 abonnenter.

Målet for den danske streamingtjeneste TV 2 Play er at nå op på 1,3 millioner betalende brugere i år 2025, og nu er en ny milepæl på den vej nået. Det skriver Finans.

Annonce:

I takt med at flere og flere klipper kablerne til den traditionelle tv-distribution, er der mulighed for at streamingtjenester som TV 2 Play samler en del af de frafaldne op.

Nu er en ny milepæl for abonnenter på TV 2s streamingtjeneste nået. Her i andet kvartal 2021 rundede TV 2 Play de 800.000 kunder,

Midt i glæden over flere abonnenter er der dog bekymring at spore, for streamingtjenesten samler ikke helt så mange op som håbet. Lige nu er det cirka 50% af dem der klipper tv-kablerne som efterfølgende tegner et abonnement på TV 2 Play, og det tal ser TV 2’s viceadministrerende direktør, Flemming Rasmussen, gerne bliver højere.

“Vi skal op på et niveau, hvor 75 procent af dem, der vælger tv-pakken fra, vælger TV 2 Play til. Derfor investerer vi massivt i udviklingen af både indholdssiden, platformen og brugeroplevelsen”, lyder det fra Flemming Rasmussen i en udmelding via Finans.

TV 2 regner med at ét abonnement i gennemsnit er 2 brugere. Så der lige nu er godt 1,6 millioner danskere der har adgang til TV 2 Play.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.