Forside Nyheder

Viaplay sikrer sig flere motorsportsrettigheder i ni europæiske lande

-
(Foto: Mr_Worker / Pixabay)

Nordic Entertainment Grouphar sikret rettighederne til en bred palette af verdensklasse motorsport til Viaplay i ni europæiske lande.

Flerårsaftalerne inkluderer W Series, verdens første kvindelige verdensmesterskab inden for motorsport i tillæg til Ferrari Challenge, DTM og det berømte Nürburgring 24 timers udholdenhedsløb. Rettighederne sikrer, at seerne kan følge talrige lokale kørere på Viaplay.

Finlands Emma Kimiläinen og Norges Ayla Ågren er to af de 17 kørere, der sigter efter at overtage den forsvarende mester Jamie Chadwicks W Series 2021-titel. Med start den 26. juni kommer otte W Series-løb til at køre løbende med Formel 1 Grand Prix på de legendariske baner i Europa og Amerika for første gang. Det nye setup kommer til at øge seriens rækkevidde og indflydelse betydeligt samtidig med, at de talentfulde kvindelige kørere har en klarere vej til toppen af motorsport.

Annonce:

Viaplay bliver hjemsted for W Series i Norden, i de baltiske lande og i Polen i 2021 og 2022-sæsonerne.

“Det er 40 siden, at en kvindelig kører startede et Formel 1-løb – og vi vil ikke vente 40 år igen. W Series tilbyder motorsport i den absolutte topklasse, der kan inspirere en ny generation af talenter, mens ansigtet på motorsport i bogstaveligste forstand ændres. Vi er stolte af at vise de næste to sæsoner på Viaplay i ni lande som led i den hurtigste og mest alsidige motorsportsportefølje på markedet,” siger Peter Nørrelund NENT Group Chief Sports Officer i en pressemeddelelse til recordere.dk

Motorsportfans kan følge det årlige Nürburgring 24 timers-løb og Ferrari Challenge, et single-marque mesterskab, som aktuelt har otte nordiske og polske kørere, på Viaplay i de nordiske lande, de baltiske lande og i Polen frem til 2023. NENT Group viser derudover DTM touring car-mesterskabet, der i år starter den 18. juni på Monza, i de nordiske og baltiske lande frem til 2023.

Samtidig har NENT Group et langsigtet partnerskab med Formel 1, der netop er udvidet til at dække 10 lande, hvor senest Holland og Polen er tilføjet. NENT Group har desuden rettighederne til IndyCar, Formel 2, NASCAR, MotoGP, Porsche Supercup, Race of Champions og Formula Renault Eurocup.

Viaplay lanceres i Polen i august og i USA i slutningen af 2021 efterfulgt af Holland i første kvartal i 2022 og fire øvrige markeder i 2023.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.