Forside Nyheder

Ca. 50.000 Stofa kunder rammes af sluk af coax Kabel-TV

-

Omkring 50.000 Stofa kunder skal ændre i deres kabel-TV opsætning, når Stofa slukker for coax kabel-TV. Men Stofa lover at holde dem i hånden.

Når Stofa skifter væk fra coax til fiber på deres kabel-TV, for de kunder der stadig bruger coax til at se TV, vil Stofa holde de omkring 50.000 kunder i hånden, så de oplever en flydende overgang.

Annonce:

Stofa varslede tidligere på ugen luk af deres coax kabel-TV netværk, og de ramte kunder vil i 2022 skulle ændre på deres opsætning i hjemmet, når kabel-TV i fremtiden kommer via fiber. Det fortæller Stofas adm. direktør Sune Nabe til Flatpanels.

17% af Stofas kabel-TV kunder bruger stadig coax, og Stofa forventer faktisk endnu flere kunder frem mod 2030.

“Vi tror på coax mange år frem. Når vi kigger mod 2030, så vil jeg faktisk tro, at vi til den tid har flere kunder på coax end vi har i dag,” siger Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør hos Stofa, til Flatpanels, med henvisning til at Stofa forventer at få flere antenneforeninger som kunder.

 

Holder de ramte kunder i hånden

Stofa er i fuld gang med at rulle fiber ud til alle kunder, og derfor vil man hjælpe de eksisterende coax-kunder med at skifte over til fiber, og opgradere deres installation.

De ramte husstande skal have et tekniker-besøg, og Stofas ejer Norlys vil som udgangspunkt dække omkostningerne til at opgradere kunderne. Kunderne får installeret en fiber til coax omformer, med antenneudtag, så man kan bibeholde sin coax-installation i hjemmet. Dette gør også at man som kunde fortsat skal bruge DVB-C på sit TV eller sin Stofa TV-boks.

Stofa vil ikke ændre på priserne i forbindelse med konverteringen.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.