Forside Nyheder

Kevin Magnussen bliver en del af Formel 1-dækningen på Viaplay

-
Kevin Magnussen. Foto: MTG

Den tidligere Formel 1-kører kommer til at supplere Viaplays Formel 1-dækning med sin unikke indsigt og store erfaring fra sin mangeårige karriere i Formel 1.

Magnussen fortsætter sin karriere som racerkører sideløbende med sin ekspertrolle på Viaplay, og han er første gang med i studiet den 18. juli fra Silverstone.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af TV3 sports dygtige Formel 1-redaktion, hvor jeg med min baggrund vil forsøge at give seerne en oplevelse af at komme helt tæt på tankerne hos teams og kørere. Jeg har selv kørt på de fleste af banerne og ser fx frem til at kunne fortælle om de små, afgørende detaljer, som kørerne fokuserer på. Og så bliver det en sjov og underholdende udfordring at skulle formidle min egen passion på en måde, så seerne får mest muligt ud af det,” siger Kevin Magnussen om sin nye rolle på Viaplay.

Annonce:

Kevin Magnussen kommer til at tage plads ved siden af Nicolas Kiesa i Viaplays F1-studie, og der er nok at tage fat i for eksperterne i denne sæson. Max Verstappen har indtil videre kørt en flot sæson, mens Hamilton og Mercedes har haft ukarakteristiske udfordringer og kæmper hårdt for at holde trit med Red Bull i toppen af VM. Og der venter stadig en lang sæson forude. Sæsonen afsluttes nemlig først i Abu Dhabi den 5. december.

”Kevin er en stor personlighed, som altid har haft meget på hjerte. Han brænder for motorsport, og det er svært ikke at være meget glad for, at han nu tilslutter sig vores i forvejen meget kompetente hold. Med F1 frisk i erindringen kan han bidrage med egne erfaringer, som jeg er sikker på, bliver særdeles interessante for vores seere og brugere”, fastslår NENT Groups sportschef, Kim Mikkelsen.

Kevin Magnussen endte med at have seks fulde sæsoner i Formel 1, inden han i slutningen af 2020-sæsonen takkede af på den helt store scene. Men selvom Formel 1-karrieren er lagt på hylden for den 28-årige dansker, er racerkarrieren det langt fra. Han drømmer nemlig stadig om store successer i sin racerkarriere. Forude venter bl.a. 24-timers løbet Le Mans, som Kevin Magnussen skal køre med sin far, Jan Magnussen den 21. august i år. En drøm de to har haft i flere år, som nu endelig bliver til virkelighed.

Tidligere på sommeren gik et andet ønske i opfyldelse for Magnussen, da han debuterede i IndyCar som vikar for svenske Felix Rosenqvist på Road America. Desværre måtte han udgå med et motorproblem i debutløbet.

I IMSA SportsCar Championship derimod kørte Magnussen sig til sin første triumf i Detroit tilbage i juni. Triumfen var den første, siden han triumferede ved sæsonafslutningen i Formel Renault 3.5 tilbage i 2013.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.